Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 104 10
Sex Studio 152049
Γενική βαθμολογία

7.6
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Επίσκεψη για γνωριμία με τη Λάιμα. Έχοντας διαβάσει τόσες πολλές ενθουσιώδεις κριτικές είπα μη εγώ να επισκεφτώ την έν λόγω κοπέλα. Τι να πω ; Η εμπειρία μου σε γενικές γραμμές ήταν μέτρια και σε καμία περίπτωση δεν προσέφερε το κάτι παραπάνω ή το κάτι διαφορετικό. Ας τα δούμε όμως με τη σειρά. Μετά από αναμονή 20 λεπτών βγαίνει η κοπέλα από το δωμάτιο και τη βλέπω για πρώτη φορά στο σαλόνι. Πρόκειται για ψηλή κοπέλα με καλλίγραμο σώμα ,κοντά ξανθά μαλλιά και γλυκό πρόσωπο. Έδωσα τα 50 ευρώ και πέρασα. Το δωμάτιο αρκετά καλό, με νιπτήρα και τηλεόραση αλλά χωρίς ντους. Μετά από 10 λεπτά περίπου ανοίγει η πόρτα και εισέρχεται η Λάιμα. Αρχίζουμε να μιλάμε για διάφορα συνηθισμένα θέματα ενώ ταυτόχρονα βγάζαμε τα εσώρουχα μας. Αρχικά πήρα εγώ την πρωτοβουλία και ξεκίνησα να τη φιλάω στο πρόσωπο και στο στήθος. (Τα στήθη της είναι αρκετά σκληρά -προφανώς από τη σιλικόνη- και καθώς έχουν απόσταση μεταξύ τους είναι μάλλον δύσκολο να χρησιμοποιηθούν για ισπανικό). Συνέχισα για αρκετά λεπτά στο ίδιο στυλ , όμως προς μεγάλη μου έκπληξη, δεν είδα ανταπόδοση από μέρους της. Είχε αρκεστεί σε ένα παθητικό ρόλο και έβγαζε αναστεναγμούς που έδειχναν ότι απολάμβανε τα χάδια μου. Ωστόσο η ίδια δεν έκανε τίποτα. Κάποια στιγμή τραβηχτηκα και ξάπλωσα ανάσκελα. Τότε εκείνη ανέβηκε πάνω μου και άρχισε να τρίβει τα γεννητικά της όργανα πάνω στα δικά μου. Με χάιδεψε λίγο και με τα χέρια της κι αυτό ήταν! Πήρε το προφυλακτικό, μου το φορέσε και ξεκίνησε το στοματικό. Επειδή από τα "προκαταρκτικά" δεν είχε δημιουργηθεί η κατάλληλη στύση ήταν φυσικό το στοματικό να κρατήσει πολύ. Έτσι και έγινε. Ούτε κι εγώ κατάλαβα για πόσα λεπτά μου έπαιρνε πίπα. Όμως παρά τη μεγάλη διάρκεια ούτε κι εκεί πρόσφερε το κάτι παραπάνω ώστε να γίνω τούρμπο. Προσπαθούσε μεν με διάφορα γλειψιματα και πιπίλισματα κάνει καλή δουλειά ,όμως σε καμία περίπτωση η τεχνική της δεν σύγκρινεται με τις κορυφαίες πίπες άλλων κοριτσιών του χώρου. Έτσι το επιθυμητό αποτέλεσμα δεν ήρθε. Παρόλα αυτά επιχείρησαμε ένα ιεραποστολικό και τη σφυροκόπησα για κάποια λεπτά. Όμως αντί να έρθει η κορύφωση του πάθους ,ήρθε η πτώση. Τότε επιδόθηκε στη λύση του φραπέ. Μετά από αρκετό χτύπημα του "σέηκερ" επιτέλους εκτινάχθηκε ο άσπρος αφρός και η ταλαιπωρία μας έλαβε τέλος. Συμπέρασματικα λοιπόν θα έλεγα ότι ήταν μια μέτρια εμπειρία ,όμως εκείνο που πήρα μαζί μου φεύγοντας ήταν το πολύ γλυκό χαμόγελο ,η καλή διάθεση,η πολύ ευγενική συμπεριφορά και η μεγάλη υπομονή της Λάιμα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 31, 2011
Όνομα κοπέλας
Λάιμα
irkanos
Ενεργό Μέλος
122
Πόντοι:
230
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια