Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.1 1019 10
Φυλής 104
Hot
Sex Studio
834301
Γενική βαθμολογία
9.8
Εμφάνιση κοπέλας
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Το είχα τάξει στον εαυτό μου...πριν φύγω για σαντορίνη για ένα γάμο, να πάω και να κ γω στον πιο καλαίσθητο χώρο της Αθήνας, με μια από τις πιο ερωτικές παρουσίες(άσχετα που μετά βγήκαν 2)στο χώρο...την Ελένη...έτσι πρωί πρωί ξεκινάω από το σπίτι μου(μένω κ μακριά ο άτιμος) και 9:05 βρίσκομαι έξω από το στούντιο...χτυπάω, μου ανοίγει η υπηρεσία(δεν την είχα ξαναπετύχει), της λέω ότι θέλω την ελένη...μου είπε ότι δεν είχε έρθει ακόμα...λέω δεν πειράζει θα αράξω με καφεδάκι στον καναπέ...(μαθημένα τα βουνά από τα χιόνια μιας κ την προηγούμενη φορά την περίμενα). Γύρω στις 9:20 ανοίγει η πόρτα και μπαίνει η μελαχροινή κουκλάρα μου, με ντύσιμο που παραπέμπει σε κοπέλα των βορείων προαστίων και πάνω στις ψηλοτάκουνες γόβες της απέπνεε έναν αέρα σιγουριάς και ερωτισμού...με το που με βλέπει, ξαφνιάστηκε, μιας κ δεν της είχα πει ότι θα πήγαινα...φιλιά, ρούφηγμα λίγο καφεδάκι(το είχα πάρει μεγάλο αυτή τη φορά για να φτάσει κ για τους δυο μας) κουβεντούλα...γνώρισα και τη γιασμίν και τη νεφέλη(δεν υπάρχει!!!).λέω στην καλή κυρία ότι θέλω ποδολαγνεία, δίνω τη μίζα και περνάω στο δωμάτιο...μετά από λίγο έρχεται η ελένη με ένα συνολάκι που το στήθος της ήταν έτοιμο να σκάσει μέσα στο σουτιέν της... αρχίσαμε κουβεντούλα, τσιγαράκι, καφεδάκι και περάσαμε στα του αγώνα σιγά σιγά...δεν ήθελα και ποπλύ για να ...πέρασμα προφυλακτικού, υπέροχο στοματικό και εκείνη σε μένα κ γω σε κείνη, παίξιμο με τα υπέροχα πατουσάκια της..έρχεται από πάνω μου σα γνήσια καουμπόισσα και ίππευσε το για αρκετά...χωρίς να βγω από μέσα της, τη γυρνάω ανάσκελα και συνεχίσαμε έχοντας εγώ τον πλήρη έλεγχο...το στήθος της υπέροχο, έκανε μια πολύ ερεθιστική κίνηση, τα πατουσάκια της τα είχα πότε γύρω από απο κεφάλι μου, πότε στο στόμα μου(με δική της παρότρυνση άρχισα και κάτι δαγκωματάκια στα δάχτυλά της...γύρισμα στα 4 και η μάχη συνεχίστηκε χωρίς σταματημό...κάποια στιγμή της λέω , αλλά αναπτήρας πουθενά...και τσουπ, σκάει μέσα στο δωμάτιο καλή ξεδιαλεγμένη η νεφέλη...άλλο μωρό αυτό...μαύρο μακρύ μαλλί, κορμί σφιχτό, βυζάκι μικρό και κωλαράκι που αξίζει για...πολλά...παθαίνω ένα σχετικό σοκ, γιατί λέω κάτσε ρε πούστη μ ου ποιος είναι τώρα?? αράξαμε κ οι τρεις στο κρεβάτι με πολύ κουβέντα, η νεφέλη είναι τρομερή περίπτωση να μιλάς μαζί της και να την ακούς να περιγράφει διάφορα θέματα...κάποια στιγμή της λέω,
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 31, 2011
Όνομα κοπέλας
Ελένη
Υπηρεσίες
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Σεπτεμβρίου, 2011
πάτησα κατά λάθος έντερ....η συνέχεια είναι η εξής: λέω στη νεφέλη, έχω αφήσει κάτι στη μέση με την ελένη, να τα πούμε σε λίγο? εξεφανίστηκε σε 1 λεπτό και με την ελένη συνεχίσαμε από κει που είχαμε μείνει πριν το τσιγάρο...ήταν ακόμα καλύτερα καθώς είχα και από τις ατάκες της νεφέλης και τα με την ελένη οπότε το τέλος ήρθε σχετικά γρήγορα...για συνέχεια δείτε part2...
lagonisian
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1