Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 303 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 291299
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Παρασκευή αργά το βράδυ, ύστερα από μια κουραστική μέρα και χωρίς να μπορώ να κοιμηθώ αποφάσισα να επισκεφτώ πάλι τη Σάρα.
Νεαρή, ψηλή με ωραίο σώμα, μικρά στήθη, ξανθιά με νέο στυλ μαλλιών.
Περίμενα στο κρεββάτι, της είπα να ξαπλώσει, τα βγάζει όλα. Αρχίζω να την φιλώ-γλείφω σε όλο το πεντακάθαρο κορμί, χούφτωνα τα σφιχτά στήθη, πιπίλιζα τις ρόγες, παρατεταμένη περιποίηση στο γατάκι. Κατόπιν προτροπής μου έκανε απαλές μαλάξεις και τραβήγματα στα γεννητικά. Με χάιδευε-φιλούσε όπου έφτανε, πιπίλισμα στα αυτιά.
Παίρνω τη κατάλληλη θέση, απαλό πάτημα και τρίψιμο με τις πατούσες στα γεννητικά, ποδομαλακία.
Επιστροφή στη προηγούμενη κατάσταση, πάλι παιχνίδια. Στα γόνατα ανάμεσα στα πόδια της, μια τελευταία ενασχόληση με πόδια και γατάκι, πάλι ποδομαλακία.
Ώρα για το προφυλακτικό. Σύντομο, είχα ήδη γίνει "τούρμπο", χωρίς χέρια βαθύ και υγρό στοματικό. Ιεραποστολικό, πότε αργά άλλοτε γρήγορα, κάποτε σταματούσα, δεχόταν γλειψίματα παντού. Ικανοποιητική η συμμετοχή της, χάδια, ελαφρά γρατζουνίσματα με τα χέρια στη πλάτη, τριψίματα με τα πόδια όπου έφτανε, περιποίηση σε λαιμό και αυτιά. Έδειξε προθυμία για αλλαγή στάσης, δεν είχα διάθεση. Την χάρηκα όσο άντεξα, όταν ένιωσα πως άρχισα να κουράζομαι τελείωσα.
Μου ζήτησε να της κάνω μασάζ, έδειξε να ανακουφίζεται. Κουβεντούλα, μου έδωσε δυο φιλιά στα μάγουλα, αποχώρηση.
Πάντα καθαρή, ήρεμη συμπεριφορά, δίχως ίχνος βιασύνης (το κατοστάρι σίγουρα συνέβαλε) και χωρίς τις περιττές "πουτανιές" που με ξενερώνουν. Μια κοπέλα στα μέτρα μου.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 26, 2011
Όνομα κοπέλας
Σάρα
Υπηρεσίες
Ενεργό Μέλος
61
Πόντοι:
676
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια