Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 27 10
Sex Studio 56749
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Μια από τις γυναίκες που τον τελευταίο καιρό «ακούγονται» αρκετά είναι η Ελβίρα.
Μια ώριμη γυναίκα, μελαχρινή, με ωραία χαρακτηριστικά, όμορφο σώμα, πλούσιο ενισχυμένο στήθος. Την είχα δει σε τσάρκα πριν μια εβδομάδα περίπου, μου άρεσε και σε συνδυασμό με την φήμη που την ακλουθούσε, αποφάσισα σήμερα για τη στενότερη γνωριμία,
Παράβολο των 50 ευρώ (πλέον) ενώ την περασμένη εβδομάδα, μου είχε ανακοινωθεί έναρξη στα 40, στο όποιο όμως συμπεριλαμβάνεται και το ελεύθερο στοματικό και το 69.

Δεν άργησε να έλθει στο δωμάτιο..
Ένα δωμάτιο, το οποίο δεν έχει καν τις υποτυπώδεις προδιαγραφές για studio, Τουλάχιστον ήταν καθαρό. Λίγες κουβέντες πριν την έναρξη

Έφερε τα πλούσια στήθη της σε απόσταση βολής από το στόμα μου ζητώντας μου να πιπιλίσω τις ρώγες της οι οποίες ομολογουμένως είναι εντυπωσιακές.
Δυνατή Ισπανική, και μάλιστα με δική της παρότρυνση, λέγοτας μου να της πιέζω εντονότερα το στήθος.
Τα προκαταρκτικά της ελάχιστα και σύντομα επικεντρώθηκε στον «μικρό Cheyenne»., τον οποίο περιποιήθηκε δεόντως με την ανάλογη συμπεριφορά και στα @@κια. Το στοματικό της, δεν ήταν ιδεταιρα βαθύ, αλλά όμως αρκετα αισθησιακό, με την απαραίτητη μόνο χρήση χεριών, έτσι ώστε να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Καλώς ή κακώς είμαι λάτρης των προκαταρκτικών και της ζήτησα κάποια επιπλέον, αποκαλύπτοντας της τα « κρυφά μου σημεία».
Κάτι που χωρίς καμία αντίρρηση έκανε, έτσι ώστε να με ικανοποιήσει μέχρι την τοποθέτηση του προφυλακτικού. για να ξεκινήσουμε το sex.

Της ζήτησα cow girl για αρχή, κάτι που είχα ακούσει πως αποφεύγει, αλλά προς μεγάλη μου ευχάριστη, χωρίς καθόλου να δυσανασχετήσει «ίππευσε» για την αρχή της συνεδρίας μας. Κάλος ρυθμός, δεκτική στα φιλιά μου στο λαιμό και στα αυτιά της, και δεν αρνήθηκε τις πρώτες επαφές των χειλιών μας, για να επακολουθήσουν φιλιά στο στόμα
Συνέχεια με ιεραποστολικό, με αγκαλιές, φιλιά και αρκετές κουβέντες άλλοτε πρόστυχες, άλλοτε τρυφερές από την μεριά της μέχρι το τέλος.

Πολύ φιλική κουβεντιάσαμε όσο φόρεσε το μαύρο της fish net, εκατερωθεν κομπλιμέντα μέχρι την αποχώρηση.

Μια τίμια κατάθεση. Μια γυναίκα όμορφη, φιλική, ομιλητική και καλή στην δουλειά της, σέβεται τα χρήματα που παίρνει και προσπαθεί για την ικανοποίηση του επισκέπτη της... Δεν μπορώ να πω ότι η χημεία μας ταίριαξε απόλυτα, όμως σίγουρα πέρασα καλά.. Ίσως να φταίει και ο πολύς ντόρος που έχει γίνει γύρω από αυτήν, (κάτι που σε καμία περίπτωση δεν είναι υπεύθυνη) και να περίμενα κάτι το «εξωγήινο», Σε καμία όμως περίπτωση δεν έχω κάποιο «παράπονο» μαζί της και δεν μετάνιωσα που την γνώρισα.

Αυτά για την εμπειρία μου με την Ελβίρα, που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη….

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 27, 2011
Όνομα κοπέλας
Ελβίρα
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
582
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Αυγούστου, 2011
Είναι απολύτως απαραίτητο περισσότερο φως στο σαλόνι (κατά την ταπεινή μου άποψη).
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1