Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 177 10
Sex Studio 165299
Γενική βαθμολογία

7.4
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Την Άννα την είχα επισκεφθεί πριν ένα χρόνο και στην Προμηθέους 25, είχα γράψει και κριτική. Τότε ήταν ξανθοκαστανή, τώρα μελαχρινή με κάτι λευκά streaks στα μαλλιά της. Είχα περάσει καλά τότε, ήταν κάπως ήσυχη, αλλά με είχε γκαβλώσει άγρια.

Μετά από καιρό λοιπόν τα βήματά μου με έφεραν στην Ερημίτη για να δοκιμάσω τη νέα version. Περιγραφή αναλυτική για εμφάνιση την έχω κάνει στην άλλη κριτική, σε γενικές γραμμές μιλφίζει, μια μικρή χαλαρότητα υπάρχει κυρίως στην περιοχή του στομαχιού, αλλα ο κώλος της παραμένει φοβερός (τον δίνει με 80ε). Μαυρισμένη ωραία με απαλή επιδερμίδα.

Πέρασα με 50ε για ακάπωτο, καθόλου κίνηση και γι αυτό καθόλου αναμονή. Το κλιματιστικό δούλευε φουλ και το δωμάτιο ήταν ψυγείο, το έκλεισε όταν μπήκε μέσα και αυτό έπαιξε ρόλο κάπως στην συνέχεια.

Θα δοκιμάσω ένα καινούργιο πιο αναλυτικό format σήμερα στην κριτική μου, γιατί είχαμε μπόλικη δράση:

-Προκαταρκτικά: Άρχισε με ένα οριζόντιο lapdance, ενθουσιώδες θα έλεγα, μου έκανε και ένα μίνι ισπανικό και συνέχισε τρίβοντας ένα-ένα τα στηθάκια της στον πούτσο. Είχα θέα στον καθρέφτη του δωματίου και με έφερε στο 100% πολύ γρήγορα. Διάρκεια προκαταρκτικών μεγάλη, κανά 3-4 λεπτά.
-Πίπα: Καθάρισμα με μωρομάντηλο και συνέχεια με χειρόπιπα με αυτήν αντικρυστά. Καλή, όχι σούπερ, τελειώνεις και έτσι πάντως. Μπόλικα γλωσσοκοπανίσματα. Έκανε και καραμπαλίκινγκ εκτενώς, κάπως δυνατά και όχι απαλά όπως μου αρέσει. Αλλάξαμε για πίπα στο όρθιο, όπου είχα θέα τον κώλο της ο οποίος είναι σούπερ. Εκεί μου μπήκαν ιδέες...
-Τα τυχερά: Της ζήτησα γλυφοκώλι, το σκέφτηκε μισό δευτερόλεπτο και δέχτηκε. Καθαρή και χαλαρή κωλοτρυπίδα έτσι όπως με αρέσει, να κολυμπάει η γλώσσα μέσα. Πάτησε καλό βογγητό εκεί, σε κάποια φάση αρχίζει να τρίβει την πατούσα της στο πούτσο μου και μετά δυνατή ποδομαλακία και με τις δυο πατούσες. Καλή φάση!
-Πισωκολλητό: Εκεί κάπου μου τα χάλασε. Άρπαξε το κεφαλάρι του κρεβατιού και άρχισε να βαράει πολύ δυνατά πάνω στο πούτσο μου και να μου χαλάει τον ρυθμό.
-Από πάνω: Συνέχεια από πάνω, όπου συνέχισε στο ίδιο μοτίβο, δηλαδή κομπρεσέρ με πολύ δυνατά βογγητά. Η δουλειά όμως δεν γινόταν έτσι. Σε κάποια φάση μπόρεσα επιτέλους να πάρω πρωτοβουλία και να σμπρώξω από κάτω σαν άνθρωπος.
-Ιεραποστολικά: Γυρίσαμε και έτσι, έγινα το κομπρεσέρ τώρα εγώ, φιλιά στον λαιμό και έτσι, τα δυνατά βογγητά συνέχισαν και είχε ένα χαμόγελο ευχαρίστησης.
-Επίλογος: Αρχίσαμε να ιδρώνουμε αφού είχε κλείσει το κλιματιστικό, οπότε της ζήτησα να με τελειώσει με το χέρι. Δεν περιορίστηκε σ΄αυτό, τον πήρε στο στόμα και με τελείωσε ωραία και καλά. Κάθισε λίγο και τα είπαμε, έμαθα κάποια νέα από τον χώρο και έφυγε χαιρετώντας με φιλάκια. Συνολικός χρόνος γύρω στο 20λεπτο, δεν έδειξε καθόλου βιασύνη, γιατί δεν είχε κόσμο όπως μου είπε.

-Στο δια ταύτα: Σίγουρα έχει αλλάξει από την τελευταία φορά. Βγάζει πολύ ενέργεια μέσα στο δωμάτιο, θέλει να ευχαριστήσει τον πελάτη φουλ. Το στυλ της τώρα φέρνει κάπως σε PSE και δυνατά πράγματα, αλλά η τεχνική της δεν είναι και η σούπερ όπως της Αφρούλας. Επίσης προσωπικά την προτιμώ καστανόξανθη όπως πριν Μεγάλο χαμόγελο (έχω ένα κολληματάκι με το χρώμα των μαλλιών). Πάντως αν γουστάρετε αυτό που βλέπετε στο σαλόνι, μπείτε και δοκιμάστε, κατά πάσα πιθανότητα θα μείνετε πολύ ευχαριστημένοι.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 24, 2011
Όνομα κοπέλας
Άννα
Apollo64
Τιμημένος
81
Πόντοι:
7.135
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια