Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 75 10
Γενική βαθμολογία

5.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Ενώ έχω καλές αναμνήσεις απο το εν λόγω κατάστημα Εμμανουέλα εκ πάτρας Χριστίνα εκ Πολωνίας ήρθε η χθεσινή μέρα και μου τα έκανε όλα delete. Βουτάω λοιπόν με ορμή απο την ανοιχτή εξώπορτα (επιτέλους το κατάλαβαν ότι ήμασταν κάρτα) και βλέπω ένα μαυρισμενο κορμί με βυζάρες απίστευτες άσπρο ωραίο στριγκακι και μένω μαλάκας. Ποια είναι αυτή αναρωτιέμαι. Η Χριστίνα μας λέει η τσατσά. Είναι άλλοι δύο και εγώ τρίτος οπότε φεύγουν οι Τύποι ( καλή τους ώρα) φεύγω και εγώ. Τώρα ένστικτο η με πήρε το τσουνάμι δεν έχω ιδέα. Βάζω μπρός τη ρόδα και βούρ. Που πας ρεεεεε φωνάζει ο stupid. Επιστροφή πίσω αμέσως. Και έτσι τη πάτησα. Ξανά μέσα δίνω το 40 άρι δεν έχει της λέω με 30 όχι μου απαντάει. Τόσο πίεση είχα απ´τον stupid που ούτε υπηρεσίες δε ρώτησα. Ξεντύνομαι ξαπλώνω και περιμένω. Έρχεται η γκόμενα και μου λέει όλο νάζι ότι τη λένε ········· μου ξέφυγε είναι απο ρωσσία καλά ελληνικά και ότι Έχω πολύ ωραίο μαυρισμα. Μια χαρά λέω θα περάσω φίνα. Μου πετάει τις βυζάρες στα μούτρα και αρχίζει βυζοσκάμπιλα. Πάω να τα γλύψω όχι μου λέει μη γλύφεις μή ρουφάς μόνο φιλάκια. Πάει καλάάάά. Κατεβαίνει προς τα κάτω και πάει για πίπα. Δε μου έχουν κάνει πίπα απο τόσο μακριά ποτέ στη ζωήμου. Της λέω δε γυρνας προς τα πάνω κορίτσι μου γιατί απο και μόνο με τηλέφωνο συννενοούμαστε. Στραβώνει αλλα γυρνάει. Πάω να πιάσω καμιά τρύπα μου πιάνει το χέρι και το βάζει στη μέση της. Τα παίρνω στο κρανίο και της λέω έλα απο πάνω. Έρχεται χοροπηδάει λίγο και μόλις πιάνω τις βυζάρες κατεβαίνει και μου λέει έλα απο πίσω. Τα ξαναπαίρνω στήνεται ομολογουμένως πολυ καλά τη κάρφωσε με όλη μου τη μανία καμία σαρανταριά φορές και τελείωσα. Παίδες 10€ κοστολογώ το στήσιμο και 5€ τα προκαταρτικά βυζοσκάμπιλα. Ζήτησα απ´τη τσατσά ρέστα απο τα σαράντα μου αλλά τζιφος. Αίσχος και ντροπή. Για να μή τη πάθει κανείς και μια και δε θυμάμαι όνομα τη περιγράφω. Ψηλή μελαχροινή κοντό μαλί πρόστυχη φάτσα βυζί γεμάτο και κορμί γενικά καλό. Παρουσία δηλαδή που τον ξυπνάει το stupid. Προσοχή.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 24, 2011
Σπουδαίος
52
Πόντοι:
3.487
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού