Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 198 10
Sex Studio
162645
Γενική βαθμολογία
7.9
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Επίσκεψη γύρω στις 3 το βράδυ στοχευμένη για την Κάρλα. Μελαχροινή,βυζί αδιάφορο, αδύνατη αλλα με ένα κώλο πετακτό και στητό κόλαση! Ισως ο καλύτερος που παίζει αυτη τη στιγμή Θεσνικη. Απο πρόσωπο αδιάφορο όχι πουτανε. Ερχεται μεσα στο δωματιο αρκετα σοβαρή χωρις γελια και χαμογελα το οποιο στυλ της κρατηθηκε για ολη τη συνευρεση. Φορούσε ενα εσωρουχο ασπρο ημιμποξερακι το οποιο της ειπα να μην το βγαλει στην αρχη καθως με ειχε τρελανει! Προκαταρκτικα πολυ λίγα εως ανυρπακτα (κάτι φιλακια στο στηθος).Πίπα αρκετα εντονη μετριας διαρκειας αρκετα μονοτονη. Αρχικα ανεβαινει απο πάνω όπου φαινεται οτι ξερει να γαμιεται.Παιζει να ειναι απο τα καλυτερα κουνηματα που εχω συναντησει (Κοντεψα να χυσω σε δευτερολεπτα). Μετα γυρισμα στα 4 οπου τις εκλεισα τα ποδια και το θεαμα ηταν μαγικο. Ηθελα απλά να της γλύψω τον κώλο! Σε όλη τη φάση όμως μου εβγαζε οτι ηταν διεκπαιρεωτική καθως εκτος απο καποια βογγητα δεν εβλεπα κάποιο συναισθημα. Το βλέμα της ηταν απαθες. Ακυρο σε δεύτερη πίπα και άκυρο ξανα σε καραμπαλικινγκ. (2 στα 2 με πολλά "no" απο την πάρτη της..). Τελειωμα με αυτη στα 4 να μου τον παιζει και εγω να χουφτωνο τον κωλο της σε σταση κάπως 69.Πολύ καλή φάση!!!
Σε γενικες γραμμες πολυ καλή, αλλα μπορουσε και πολυ καλυτερα.
Θα ξανατιμηθεί νομίζω
Σε γενικες γραμμες πολυ καλή, αλλα μπορουσε και πολυ καλυτερα.
Θα ξανατιμηθεί νομίζω
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 24, 2011
Όνομα κοπέλας
Κάρλα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού