Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 144 10
Γενική βαθμολογία

5.6
Εμφάνιση κοπέλας

4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Επίσκεψη προ λίγων ωρών στο συγκεκριμένο στούντιο.Διαβάζοντας την κριτική έγκυρου μέλους του φόρουμ, μου δημιουργήθηκε η επιθυμία να επισκεφτώ την εν λόγω κυρία.Στην επιλογή μου βάρυνε ιδιαίτερα δε, η αναφορά εκ μέρους του στην κοστολόγηση των υπηρεσιών στο συγκεκριμένο στούντιο.30 και 50 ευρώ για απλό και για ελεύθερο στοματικό αντίστοιχα,ακούγονται δελεαστικά για στούντιο.Για μπουρδέλο δεν ξέρω κι ούτε θα μάθω.Είδα και κάποιες φωτογραφίες της Λόλας σε άλλο σάιτ και είπα εδώ είμαστε,πόσο άσχημα να είναι;Πάρκινγκ ακριβώς από έξω,ανεβαίνω,κουδουνάκι και είσοδος.Ο χώρος συμπαθητικός,υπάρχουν και χειρότεροι.Η υπηρεσία ευγενέστατη, μου επιβεβαιώνει τις τιμές των προγραμμάτων που έγραψε κι ο φίλος και μου παρουσιάζει τη Λόλα.Η κυρία φορούσε ένα ανοιχτόχρωμο φορεματάκι,ήταν χαμογελαστή,με μαλλί ξανθό τύπου "σφουγγαρίστρας",αδυνατούλα και συμπαθητικό πρόσωπο.Σίγουρα αρκετά πάνω από 40 και σίγουρα απείχε πολύ από τις φωτογραφίες κι από το γούστο μου!Να φύγω ή να κάτσω;Δε γαμιέται ας κάτσω.Δωμάτιο καθαρό,με ντουσάκι,στρογγυλό κρεββατάκι και καθρέπτη στο ταβάνι.Μπαίνει κι η Λόλα,βγάζει τα τακούνια που δεν είχα προσέξει πόσο ψηλά ήταν και δυστυχώς γδύνεται και κρεμάει.Το έγραφε ο φίλος για γενική χαλάρωση στο σώμα,εγώ γιατί δεν τον πρόσεξα;Τί περίμενα άραγε να δώ με 30 ευρώ.Ξαπλώνει δίπλα μου,πιάνω λίγο κώλο και μπουτάκια και νιώθω τριχούλες να με γαντζώνουν κι έτσι απλά δεν ξανάπιασα τίποτα!Γλύψιμο στο λαιμό κι η ανάσα μυρίζει!Γλύψιμο στα αρχίδια,καπότα και ξεκίνημα μιας,Δόξα στον Πανάγαθο, εξαιρετικής πίπας.Η τακτική για στύση γνωστή.Κλείσιμο ματιών με τη σκέψη σε κάποια νεώτερη,καλοξυρισμένη,σφριγηλή γκόμενα που βέβαια,για να είμαι δίκαιος,σπάνια θα έκανε τέτοιο στοματικό!Ζήτησα να ολοκληρώσουμε έτσι,όπως και έγινε,χωρίς να δυσανασχετήσει καθόλου η ευγενέστατη Λόλα μας,παρότι χρειάστηκε να με πιπώνει για αρκετά λεπτά.
Η Λόλα είναι ακριβώς όπως την περιέγραψε ο συμφορουμίτης λίγες ώρες πρίν από μένα.Αδύνατη,με συμπαθητικό πρόσωπο,με μεγάλη χαλάρωση στο σώμα,άριστη τεχνίτρια στην πίπα,για ιδιαίτερα,πολύ ιδιαίτερα,μιλφογούστα.
Αναρωτιέμαι τελειώνοντας,τα 30 ευρώ που στοιχίζει το απλό πρόγραμμά της, είναι πολλά ή λίγα σε σχέση με τα 50 ευρώ που στοιχίζει το αντίστοιχο πρόγραμμα μιας τόπ κοπέλας των στούντιο πχ Μαντόνας,Πένυς ή όποια πιστεύει ο καθένας;
Για μένα είναι πολλά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 22, 2011
Όνομα κοπέλας
Λόλα
P
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια