Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 198 10
Sex Studio 162670
Γενική βαθμολογία

10.0
Εμφάνιση κοπέλας

10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Επίσκεψη σήμερα πάλι στη Λούση, που ήταν η 3η μέσα σε ένα 20ήμερο, πράγμα που έχει να ξανασυμβεί σε μένα χρόνια πριν. Ο λόγος φυσικά δεν ήταν άλλος από την πάρα πολύ φιλική, θερμή και πολύ ουσιαστική συμμετοχή της μαζί μου, μέσα στο δωμάτιο.Χαμόγελο

Πλήρωσα λοιπόν το 40ευρώ που είναι το κόστος της απλής συμμετοχής, και μιας που ήμουν ο μοναδικός πελάτης σε λίγο νάτηνε μέσα στο δωμάτιο. Μετά από σύντομη κουβεντούλα αγκαλιαστήκαμε με πολύ πάθος και με, φιλιά σε λαιμό, στήθος, αυτιά μέχρι που τα κορμιά μας γίνανε ένα. Μετά μου γύρισε ναζιάρικα την πλάτη και με άφησε να της βγάλω εγώ το σουτιέν αποκαλύπτοντας μου τα δύο υπέροχα καυλωμένα βυζάκια της.
Τα χάδια και τα φιλιά συνεχίστηκαν και όταν ξαπλώσαμε στο κρεβάτι, και στη συνέχεια με πέρασε το προφυλακτικό. Η πίπα της ήταν απλά καταπληκτική και ταυτόχρονα μου έφερε την κολάρα της σε τέτοια θέση ώστε να μπορώ να περιεργάζομαι και τις δύο τρυπούλες της που δεν χόρτασα να της χαϊδεύω.
Σήμερα θα σου κάνω κάτι διαφορετικό μου λέει και με καβαλάει σε reverse cow girl όπου εκεί τα είδα όλα. Η συμμετοχή της ήταν απερίγραπτη και συνεχίστηκε ακριβώς η ίδια και όταν γύρισε στο κανονικό cow girl.
Συνέχεια σε πισοκολητό με έντονο σφυροκόπημα από μέρους μου και κατάθεση σε ξαπλωτό πισοκολητό, μια ιδιαίτερη προσφιλή μου στάση που ομολογώ ότι για την κάθε κοπέλα είναι ιδιαίτερα δύσκολη και δεν την δέχονται όλες.Χαμόγελο

Σήμερα λοιπόν τα είδα όλα. Η Λούση ξεπέρασε τον εαυτό της (έτσι το είδα εγώ τουλάχιστον) με ξεθέωσε και μετά το φινάλε κάθισε δίπλα μου μέχρι οι κτύποι της καρδιάς μου να επανέλθουν στους φυσιολογικούς. Μετά την κουβεντούλα μας με αποχαιρέτισε με ένα καυτό φιλί στα χείλη.Χαμόγελο

Ήταν καταπληκτική και γιαυτό για πρώτη φορά σε κριτική μου βαθμολογώ κοπέλα με άριστα 10. Της αξίζει γιατί είναι μία κοπέλα που με έκανε να ξανανιώσω και να ζήσω ερωτικές στιγμές με πάρα πολύ πάθος και με το παραπάνω, και θέλω να πιστεύω ότι δεν είμαι ο μόνος που πέρασε τόσο καλά μαζί της. Χαμόγελο

Σίγουρα έπαιξε και η χημεία το ρόλο της, και ίσως ακόμη και το γεγονός ότι την πρωτοσυνάντησα λίγο αργά, όταν οι εμπειρίες της την έκαναν να ασκεί με τόσο σωστό τρόπο το επάγγελμα της.Χαμόγελο

Η κοπέλα είναι αστέρι την συνιστώ και την προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους σας.Χαμόγελο

Για μένα προσωπικά θα αποτελεί την κορυφαία επιλογή μου για όσο καιρό θα βρίσκεται κοντά μας.Χαμόγελο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 22, 2011
Όνομα κοπέλας
Λούση
GAMEOVER
Τιμημένος
223
Πόντοι:
4.017
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια