Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 27 10
Sex Studio 56749
Γενική βαθμολογία

7.1
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Πολυ συζητιοταν το ονομα της απιστευτης Ελβιρας, και ειπα να δοκιμασω τη τυχη μου.Ανοιξε τη πορτα η υπηρεσια και καθισα στο σαλονακι. Βγηκε στο χωλακι η σουπερ εκφυλη γυ-ναι-κα-ρα η Ελβιρα. Ενα υπεροχο χαμογελο και μια σουπερ καυλωτικη φωνουλα συνοδευομενη απο ενα σουπερ εκφυλο δικτυωτο συνολακι. Μου ειπε το προγραμμα της και περασα στο δωματιο. Μετα απο ελαχιστη ωρα μπηκε στο δωματιο, και ξεκινησε το ταξιδι της απολυτης ηδονης. Ναζακια χαμογελο και πολυ ευδιαθετη. Ξεκινησε το προγραμμα της με ισπανικο και συνεχισε με ενα απιστευτο τσιμπουκι. Deepthroat ανευ προηγουμενου και χαιδεμα και ρουφηγμα στα παπαρια. Με το ζορι κρατιομουν αλλα αυτο το καυλακι επρεπε το ξεσκισω. Μου στηνει την πατουρα της στα τεσσερα και σφυροκοπουσα βλεποντας το tramp stamp που εχει εκει ακριβως που ξεκιναει η πατουρα της. Οσο γινοταν αυτο μια χαιδευα τις βυζαρες τις και μια ετριβα το καυτο μουνακι της,το οποιο ειχε και ενα piercing στη κλειτοριδα της. Αλλαζουμε σταση, ξαπλα εκεινη και ξεκιναει η τελειωτικη επιθεση. Προστυχολογα και γλωσσοφιλα και ηταν θεμα δευτερολεπτων να παραδοθω. Αψογη περιποιηση, φιλακια στο μουνακι της Ελβιρας. Θα με ξαναδει λειαν συντομως...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 19, 2011
Όνομα κοπέλας
Ελβίρα
Νέο Μέλος
1
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού