Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 27 10
Sex Studio 56760
Γενική βαθμολογία

8.1
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Η πρώτη εντύπωση που αποκομίζεις όταν την βλέπεις είναι μια ωραία γυναίκα πάνω από τριάντα που κρατιέται πολύ καλά με ωραίο σώμα. Ο κώλος λίγο χαλαρός αλλά καλός. Πολύ πρόσχαρη και με πολύ καλό service. Παρόλο που μου άρεσε πολύ ως γυναίκα και ήταν πολύ καλή με ωραία προκαταρκτικά (ισπανικές, πίπες, καραμέλωμα όρχεων), προστυχόλογα και υπερβολικά υπομονετική, δεν με έπεισε. Στην προσπάθειά της να τσιμπήσει τον πελάτη είναι υπερβολική και αυτό το εισπράττεις. Τα προστυχόλογα που λέει ωσάν να είσαι ο αγαπημένος της επιβήτορας, φέρνουν τα αντίθετα αποτελέσματα για απαιτητικούς πελάτες που διαπνέονται από μέτριο ρεαλισμό. Δεν ξέρω, ίσως να έχω αρχίσει να γερνάω και να γίνομαι περίεργος, αλλά πάλι οι ''γέροντες'' αναζητούν τις δυνατές συγκινήσεις πίσω από τις λεπτομέρειες. Ίσως να με χάλασε και η κίνηση που υπήρχε στο χώρο. Η αλήθεια είναι ότι με χαλάει να περιμένω μαζί με άλλους συναγωνιστές στην σειρά μου για το συσσίτιο.
Πάντως ως γυναίκα μετράει και θα την σύστηνα για μια δοκιμή...
Αν μετά από ένα χρόνο έχει παραμείνει ακόμα στον χώρο των studio θα την επισκεφτόμουν ξανά μόνο και μόνο για να δω την συμπεριφορά της τότε που θα είναι και πιο κατασταλαγμένη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 14, 2011
Όνομα κοπέλας
Ελβίρα
Μέγας
26
Πόντοι:
4.475
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού