Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 146 10
Sex Studio 295592
Γενική βαθμολογία

9.8
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Έπειτα από τηλεφωνική επιβεβαίωση από την τσατσά του στούντιο ότι δουλεύει η Αλίνα,πήρα τον δρόμο για Ηλία Ηλίου.Παραμονή 15αύγουστου και με τους δρόμους έρημους,άνετα θα έβαζα 20 στο πάρκινκγ.
Και όπως το περίμενα δεν πέτυχα κίνηση ούτε μεσα στο ίδρυμα.Γι'αυτό και προτιμώ τα περιφερειακά ενώ αποφεύγω τα κεντρικά κόκκινα σπιτάκια.
Με χαιρέτισε στα πεταχτά στο σαλόνι,κατέθεσα το 50ρικο στην τσατσά και μετά από λιγάκι χαιρετιζόμασταν για τα καλά στο δωμάτιο πλέον.Με την Αλίνα φυσικά!
Αρκετή δροσιά,λογω κλιματιστικού,στο μικρό αλλά πλήρως εξοπλισμένο και πεντακάθαρο δωμάτιο.Νιπτήρας,ντουζιέρα και μεγάλη για τον χώρο τιβι.Βέβαια,μόλις η Αλίνα ήρθε και ξάπλωσε στο κρεβάτι,πάνω μου ήθελα να πω,η θερμοκρασία και άλλα πράγματα άρχισαν να ανεβαίνουν κατακόρυφα.Αφού έπαιξα με τις βυζάρες της,κατέβηκα σιγά σιγά προς τον αφαλό της όπου ανακάλυψα ότι είχε βάλει σκουλαρίκι.Του χρόνου θα βάλει και κάπου αλλού μου είπε Γλώσσα .
Προκαταρκτικά με σούπερ περιποίηση στα μπαλάκια(τα κάνει αόρατα)στοματικό και ισπανική για σεμινάριο,με λαδάκι για μασάζ όπως συνήθως.
Στο σεξ ήρθε από πάνω και μου έκανε διάφορες παραλλάγες cowgirl,με ενναλαγή ρυθμού.Πότε γρήγορα και πότε αργά και αισθησιακά.
Με τόσες ενναλαγές με την Αλίνα από πάνω δεν χρειάστηκε να αλλάξουμε στάση.Καλά,τελείωσα και εξακολουθούσε να λικνίζεται μέχρι να με στραγγίξει εντελώς,δεν παίζεται η κοπέλα.Φτου,ξανακάβλωσα τώρα που τα γράφω.
Αξίζει μέχρι και το τελευταίο ευρώ,ίσως και παραπάνω!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 14, 2011
Όνομα κοπέλας
Αλίνα
Υπηρεσίες
Νέο Μέλος
13
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια