Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 148 10
Sex Studio
223937
Γενική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Μετά από μία μικρή έρευνα στο site,ρίσκαρα(μιάς και δεν υπάρχει κριτική για την κοπέλα μέχρι σήμερα) και επέλεξα την Νάνσυ,γιατί δεν υπήρχε κάτι άλλο του γούστου μου την συγκεκριμένη στιγμή.Το κατάστημα άδειο κατά την άφιξη μου,η τσατσά πάρα πολύ ευγενική και η κοπέλα στο σαλονάρισμα αρκετά εντυπωσιακή.Υπήρχε και δεύτερη κοπέλα στη βάρδια και έπαιζε και παρτούζα αν ήθελα,αλλά δεν ενδιαφερόμουν.
Τώρα η Νάνσυ,δεν θα γράψω πολλά,είναι σχεδόν όπωσ στίς φώτο,ψηλή εντυπωσιακή μουνάρα με πολύ όμορφο προσωπάκι και στήθος τούμπανο,αλλά έχει μιά τομή στην κοιλιά που δεν φαίνεται στίς φωτό,πιθανόν απο καισαρική.....
Πήρα πρόγραμμα 70 ευρώ για στάση 69 και βούρ στον πατσά!!!
Μόνο το γλυφομούνι τελικά απόλαυσα,γιατί κατά τ' άλλα το μωρό βαριόταν που ζούσε και να σκεφτεί κανείς ότι ήμουν στήν αρχή της βάρδια της !!!!!!
Ευτυχώς που ήμουν "φορτωμένος" και δεν άργησα να τελειώσω,αλλιώς μπορεί να μάς είχε πάρει και τους δύο ο ύπνος.
Φυσίκα και δεν θα την ξαναπάρω....
Τώρα η Νάνσυ,δεν θα γράψω πολλά,είναι σχεδόν όπωσ στίς φώτο,ψηλή εντυπωσιακή μουνάρα με πολύ όμορφο προσωπάκι και στήθος τούμπανο,αλλά έχει μιά τομή στην κοιλιά που δεν φαίνεται στίς φωτό,πιθανόν απο καισαρική.....
Πήρα πρόγραμμα 70 ευρώ για στάση 69 και βούρ στον πατσά!!!
Μόνο το γλυφομούνι τελικά απόλαυσα,γιατί κατά τ' άλλα το μωρό βαριόταν που ζούσε και να σκεφτεί κανείς ότι ήμουν στήν αρχή της βάρδια της !!!!!!
Ευτυχώς που ήμουν "φορτωμένος" και δεν άργησα να τελειώσω,αλλιώς μπορεί να μάς είχε πάρει και τους δύο ο ύπνος.
Φυσίκα και δεν θα την ξαναπάρω....
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 13, 2011
Όνομα κοπέλας
Νάνσυ
Υπηρεσίες
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Αυγούστου, 2011
B class πουτάνα μπουζουκολουλουδου....
stronzo
16 Αυγούστου, 2011
Ρε αυτή η Νάνσυ δε φέρνει σε... Θανάση;
MyNameIsNobody
16 Αυγούστου, 2011
Συνάδελφε, τα έχουμε γράψει στο φόρουμ, η γκόμενα πουλάει μόνο ομορφιά, και από υπηρεσίες μάπα το καρπούζι, όσοι και αν έχουνε πάει μεταξύ αυτών και εγώ το μετανιόσαμε.
Kerveras
23 Αυγούστου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
Άν δεν φάς τα μούτρα σου,δέν βάζεις μυαλό !!!!!!
N
Nikos752
23 Αυγούστου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
Πούτσα και στο ρέμα θέλει η γκόμενα...
N
Nikos752
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5