Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 306 10
Πειραιώς 193
Hot
Sex Studio
582556
Γενική βαθμολογία
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
την Ουγαρέζα βυζαρού μιλφ Νικη την είχα πάρει μια φορά πριν 2 χρόνια αν θυμαμαι καλα.
Δεν μου ειχε κανει ιδιαιτερη εντυπωση στο δωματιο, αν και στο σαλόνι ειναι εντυπωσιακη ξανθη μιλφαρα με φοβερα φυσικά βυζια.
Αποφασισα να την ξαναπαρω λοιπον γιατι ειχα μια πελωρια λαχτάρα για βυζαρες!
ευκολο παρκινγκ στον ιδιωτικό χωρο του Πειραιως 193.
Η τσατσα ηταν ευγενεστατη και πηρα το απλο προγραμα των 50 ευρω...
Το στουντιο ελεω Αυγουστου ηταν αδειο απο πελατες....
Ηρθε η Νικη σεξυ και μαυρισμενη απο τα μπανια.
Ειναι πεντακαθαρη, εχει φοβερη επιδερμιδα και δυο απιστευτα βυζια 4αρια με ωραιες ρωγες.
Ειναι φιλικη , γλυκεια και μου επιασε κουβεντουλα περι ανεμων και υδατων...
Μεχρι εδω ΟΚ. Οταν όμως ξεκινησε το εργο τα πραγματτα αλλαξαν. Πιπα καλη μεν αλλα χωρις να ακουμπησει καθολου τα μπαλακια και μετα στηνοτανε σαν επιπλο οπως της ελεγα εφω , χωρις καμια απολυτως συμμετοχη, ουτε πρωτοβουλια πηρε σε καμια στιγμη της συνευρεσης. Ανευρη , κουρασμενη, εδειχνε να ειναι εντελως αλλου...
Την εστησα στα 4 και τελειωσα εκει κοιταζοντας στον καθρεφτη τις βυζαρες της να παλονται.
Κριμα γιατι και ομορφη ειναι και καθαρη, και ξερει να μιλαει και διαθετει φοβερες τορπιλες..
Αν αποφασιζε ποτε να ειναι και καλη στο δωματιο θα εκανε χρυσες δουλεις, αλλα δεν...
Προσωπικα δεν θα την ξαναπαρω...
Δεν μου ειχε κανει ιδιαιτερη εντυπωση στο δωματιο, αν και στο σαλόνι ειναι εντυπωσιακη ξανθη μιλφαρα με φοβερα φυσικά βυζια.
Αποφασισα να την ξαναπαρω λοιπον γιατι ειχα μια πελωρια λαχτάρα για βυζαρες!
ευκολο παρκινγκ στον ιδιωτικό χωρο του Πειραιως 193.
Η τσατσα ηταν ευγενεστατη και πηρα το απλο προγραμα των 50 ευρω...
Το στουντιο ελεω Αυγουστου ηταν αδειο απο πελατες....
Ηρθε η Νικη σεξυ και μαυρισμενη απο τα μπανια.
Ειναι πεντακαθαρη, εχει φοβερη επιδερμιδα και δυο απιστευτα βυζια 4αρια με ωραιες ρωγες.
Ειναι φιλικη , γλυκεια και μου επιασε κουβεντουλα περι ανεμων και υδατων...
Μεχρι εδω ΟΚ. Οταν όμως ξεκινησε το εργο τα πραγματτα αλλαξαν. Πιπα καλη μεν αλλα χωρις να ακουμπησει καθολου τα μπαλακια και μετα στηνοτανε σαν επιπλο οπως της ελεγα εφω , χωρις καμια απολυτως συμμετοχη, ουτε πρωτοβουλια πηρε σε καμια στιγμη της συνευρεσης. Ανευρη , κουρασμενη, εδειχνε να ειναι εντελως αλλου...
Την εστησα στα 4 και τελειωσα εκει κοιταζοντας στον καθρεφτη τις βυζαρες της να παλονται.
Κριμα γιατι και ομορφη ειναι και καθαρη, και ξερει να μιλαει και διαθετει φοβερες τορπιλες..
Αν αποφασιζε ποτε να ειναι και καλη στο δωματιο θα εκανε χρυσες δουλεις, αλλα δεν...
Προσωπικα δεν θα την ξαναπαρω...
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού