Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1019 10
Sex Studio 831773
Γενική βαθμολογία
 
9.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Ετεροχρονισμένη κριτική, έστω και αργά πάντως, αξίζει η ενημέρωση.

Δεν αποκτάς όνομα εύκολα. Για να μιλεί ο κόσμος για σένα, όπως λέει και ένας - πολύ καβαλημένος δυστυχώς - λυράρης, πρέπει να ασχολείσαι πολλές ώρες και καθημερινά με αυτό που κάνεις. Η Ελένη το 'χει, προφανώς το έχει εξασκήσει και έχει πετύχει μία εξαιρετική απόδοση!
Το μείον για μένα ήταν ότι πήγα πεινασμένος και, εξαιτίας αφθόνων θεαμάτων που προηγήθηκαν [η αδυναμία μου], τον είχα χαϊδολογήσει πολύ Ντροπή Τα προκαταρκτικά ήταν το κάτι άλλο, κατέβαλα τιτάνια προσπάθεια να ξεφεύγω για να το καθυστερήσω, όμως άπαξ και επιτεύχθηκε η πλήρης στύση, ήξερα ότι το φιτίλι είχε ανάψει, όντας κοντό...
Ας τα πάρω απ' την αρχή. Είσοδος της Ελένης, με τη θηλυκότητα και το νάζι που τη διακρίνει. Συστήθηκα, είπαμε κάποια κομπιουτερικά, μάλιστα προθυμοποιήθηκε από μόνη της να με βοηθήσει [είναι ξηγημένο τυπάκι] και ακολούθησε θερμή συνέχεια. Τι να πρωτοαπολαύσω; Άνω τελεία: η κοπέλα μυρίζει εξαιρετικά. Και αυτό συντελεί στη θηλυκότητα που βγάζει. Βυζάκι όμορφο, τρέλα, δεν έκανα επιστημονική ούτε ντετεκτιβική ανάλυση της προέλευσής του. Κάποια φιλάκια έπεσαν, οι γλώσσες αντάμωσαν αλλά δεν το ενεθάρρυνε. Με έφτιαξε κι εκείνη και σε λίγο ζήτησε να της περιποιηθώ το γατάκι [τέλεια φρασεολογία, την καταβρήκα]. Α, πήρα το πρόγραμμα του 69. Της το περιποιήθηκα λοιπόν αρκετή ώρα - άλλο που δεν ήθελα - και μετά δέχτηκα τα κεφαλοκλειδώματα που λατρεύω. Μετά το γλυφομούνι απέφυγε με πολύ ναζιάρικο τρόπο τα γλωσσόφιλα. Πάντως δε χαλάστηκα, έχω ξαναπεί και πιστεύω ότι μετράει ο τρόπος που αποφεύγουν: άλλες απωθούν με τον τρόπο τους ενώ άλλες σε ελκύουν. Η Ελένη καθαρά στην τελευταία ομάδα.
Μετά ήρθε αναπόφευκτα η σειρά μου. Μόνο μία μπηξιά ήταν, το πράγμα φαινόταν. Τον έχωσα όσο πιο βαθειά γινόταν και πυροβόλησα. Μου είπε "γιατί;" [Γμτ] Είπα ότι ήμουν πολύ καυλωμένος, χωρίς να εξηγήσω την προσωπική μου "υποστήριξη" σ' αυτό. Με συμπόνεσε μάλλον και μου είπε "τουλάχιστο θα σε στραγγιξω", όπερ και έκανε. Μετά συνεχίσαμε την κουβέντα για λίγο, με κύριο θέμα το καλοκαίρι [το υπόλοιπο] και τις διακοπές. Με φίλησε, της υπενθύμισα το κομπιουτερικό θεματάκι που είπαμε στην αρχή [θα μου έστελνε μήνυμα με οδηγίες, κάτι που έκανε με απόλυτη συνέπεια, είναι ξηγημένη επαναλαμβάνω και τονίζω] και έφυγε.
Μουνάρα μου, πολύ σε κάνω κέφι. Είχα δίκιο που σε "έβαλα στο μάτι". Από τις εμπειρίες που μένουν!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 11, 2011
Όνομα κοπέλας
Ελένη
kostas-1971
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
16 Ιουν 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
29
Likes:
6
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού