Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 397 10
Sex Studio 333054
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Αυτή η κριτική είναι αφιέρωμενη στον ΕΠΟΠ λοχία ΤΖΟ και είναι στην ουσία κριτική από 2 επισκέψεις στην κυρία γιατί δεν είχα γράψει την πρώτη φορά.

Αντριάννα με το καλλιτεχνικό Τουμπάνιεθ, ΤΟΥΜΠΑΝΟ. Γκόμενα βγαλμένη από τσόντα κανονικότατα, γκόμενα που αν σκάσει μύτη σε καμιά παραλία θα γυρίσουν όλα τα κεφάλια από γυναίκες, άντρες, παιδιά.
Πρέπει να είναι γύρω στο 1,70 χωρίς τα παπα. Ξανθιά βαμμένη όχι όμορφη στο πρόσωπο αλλά με ένα σώμα κόλαση. Μαυρισμένο δέρμα κυτταρίτιδα μηδέν, κωλαράκι ποίημα και hot κοιλιακούς.
Έρχεται πασαλειμμένη με baby oil κ αυτό δίνει έξτρα καυλοπόντους.
Είναι πολύ γατίσια και θηλυκή στις κινήσεις της πράγμα που εμένα με εξιτάρει πάρα πάρα πολύ. Το μεγάλο ατού της είναι τα προκαταρκτικά της. Σηκώνεις σημαία για πλάκα! Ξεκινάει να τρίβει το σώμα της στο δικό σου, αρπάζει τον πούτσο τον χτυπάει στα βυζιά της, σε καβαλάει πλάγια και γίνεται γατούλα ενώ κουνιέται. Ατελείωτη καύλα. Πάντα (2/2 απ'όσο έχω πάει) σου δίνει μια μικρή τζούρα ισπανικού μαζί με όλα αυτά τα παιχνίδια της. Γλύφει παντού και αρχίδια κ στον πούτσο μακριά από το κεφάλι! ΑΑΑΑΑΑΑχχχχχ.....
Επίσης τρομερό ατού. Απίστευτη καυλιδερή πίπα, απογείωση κανονικά. Ίσως συγκρίνεται με Έυα μόνο αλλά και πάλι η Έυα είχε κάποιες στάνταρ κινήσεις με την Αντριάννα δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο. Το γυμνό τσιμπούκι της θα είναι σίγουρα επικό αλλά απλησίαστο στα 80Ε (γελάει ο κόσμος).
Την πρώτη φορά που πήγα με το που το έβαλα μέσα θέλησα να χύσω όποτε έκανα μια μαμουνιά και της είχα ζητήσει να βγάλω το προφυλακτικό να μου κάνει τα γαμάτα προκαταρκτικά της αρχής και να τελιώσω. Δέχτηκε! Χαμόγελο
Την δεύτερη φορά της ζήτησα να το κάνουμε στα όρθια αλλά δεν τρελάθηκα με την φάση, επίσης δεν μπορούσα να βρώ ρυθμό και να κουνιέμαι για να γουστάρω γυρίσαμε γρήγορα στο κρεβάτι. Πάλι ήθελα να χύσω γρήγορα και την άλλαζα στάσεις. Μετά το όρθιο πισωκολλητό και μετα ένα περιέργο πλαγιαστό. Αυτή από το πισωκολλητό ακόμα περίπου στα 5 λεπτά σύνολο που να ήταν μέσα δηλαδή μου άρχισε τα come on baby και τέτοιες μαλακίες. Μετά το πλαγιαστό τον έβαλε στο στόμα της και τέλιωσα έτσι! Γαμάτο σκηνικό κ αυτό!
Επιβάλεται μια αναγνωριστική επίσκεψη για όσους δεν έχουν πάει.
Καλή περίπτωση για να νίωσεις λίγο πρωταγωνιστής σε τσόντα!

Besitooooooos!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 01, 2011
Όνομα κοπέλας
Αντριάννα
M
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Αυγούστου, 2011
Ευχαριστω δεκανεα μαανες
η Τουμπανιεθ ηταν στην λιστα μιας και εχω να των δω πολους μηνες
ηθελα μια επιβεβαιωση ...

Διακρινω μια ελαφρα ανοδο οσον αφορα το σερβις , ομως πρεπει να παραμενει ολιγον φουριοζα
Θα οργανωσω χτυπημα και θα ειμαι αμιληκτος ...

Οβερ
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1