Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1019 10
Sex Studio 834310
Γενική βαθμολογία

9.4
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Ντουέττο λοιπόν! Αιτία?: Δεν μπορούσα να διαλέξω ανάμεσα σε Κέλλυ και Αλεξάνδρα η οποία με ρώτησε ποιάν από τις δύο προτιμάς και εγώ δεν ήξερα την απάντηση: ναι, μού αρέσουν οι ξανθές, αλλά εδώ δεν πρόκειται για οποιαδήποτε μελαχρινή, αλλά για την Κέλλυ! Έτσι είπα να κάνω μιά «τρέλα» -να πάω και με τις 2- ξεφεύγοντας από τα συνηθισμένα με ό,τι σήμαινε αυτό. Οι φωτογραφίες υπάρχουν στο ιντερνετ, άρα δεν χρειάζεται να περιγράψω τα κορίτσια. Εάν σας αρέσουν οι λεπτές-μινιόν γυναίκες αφήστε το, εάν θέλετε λίγο πιό νταρντάνες ελάτε. Η Κέλλυ έχει πιό μεσογειακή αύρα. Και οι δύο είναι ευγενείς, γλυκές και εμφανίσιμες. Και σαν επαγγελματίες σωστές στη δουλειά τους. Έχουν μια καλή χημεία μεταξύ τους.
Μπαίνουν οι δύο τους στο δωμάτιο 4, το A/C δούλευε φουλ και στην αναμονή κρύωνα, εγώ ήμουν όρθιος για να ζεσταθώ, κουβεντιάζοντας με παίρνουν από το χέρι, πάμε στο κρεβάτι, πετάνε ό,τι φορούσαν, με βάζουν κάτω και αρχίζουν να παίζουν μαζί μου, φιλιά, ρουφήγματα, χουφτώματα κτλ. Μετά ξεκινούν το μπαλαμούτι μεταξύ τους με φιλιά, χαιδέματα, βυζάγματα. Ξαναπέφτουν πάνω μου. Βυζαίνω την Αλεξάνδρα που είναι ξαπλωμένη ανάσκελα ενώ η η γλώσσα της Κέλλυς ασχολείται με το κάτω σύστημα της ξανθιάς. Κατεβάζω και εγώ κάτω το στόμα μου και σε λίγο ανεβαίνει η Κελλυ με την οποία έτσι αλλάζω ρόλους. Συνεχίζουμε για λίγο και μετά βάζουμε κάτω την Κέλλυ. Τα γλυψίματα, ρουφήγματα, ζουλήγματα συνεχίζονται ασταμάτητα. Μπλεχτήκαμε για τα καλά μεταξύ μας και γίναμε κανονικότατα μαλλιά-κουβάρια, όπου χάθηκε πιά η μπάλα, ψάχναμε τα χέρια μας, τα πόδια, τα οπίσθια, κτλ. Εξερεύνηση και δακτυλοσκόπηση. Το δωμάτιο είχε πάρει φωτιά. Λάστιχο και μού κάνουν στοματικό και περιποίηση στον περίγυρο. Μού έκαναν και οι δύο μαζί, και ξεχωριστά, και τελικά αφέθηκα χωρίς να παρακολουθώ και όλες τις λεπτομέρειες. Μετά ξεκίνησα με την Κέλλυ σε ιεραποστολικό η οποία έχει εξαιρετική κάτω αίσθηση, της το είπα και το ξέρει φυσικά. Η Αλεξάνδρα να μού χαιδεύει πλάτη και να παίζει με την «ανυπεράσπιστη» Κέλλυ η οποία έλεγε τα δικά της όσο εγώ έκανα δουλειά. Εν τω μεταξύ η Αλεξάνδρα και εγώ βυζαίναμε/χουφτώναμε την Κέλλυ. Βγαίνω, νέο λάστιχο και σειρά της Αλεξάνδρας την οποία η Κέλλυ στήνει στα 4. Μάλιστα αυτή η μελαχροινή σουσουράδα δεν αρκείται μόνο σ’αυτό αλλά χώνεται κάτω από την ξανθιά. Αρχίζω δουλειά εγώ, παίζοντας ταυτόχρονα με την πλάτη & τα οπίσθια της ξανθιάς & χαϊδεύντας τα στήθη της. Τα χέρια μου προχώρησαν κάτω από την Αλεξάνδρα και πλέον χούφτωνα την Κέλλυ σε στήθος, ρόγες και γρήγορα κατέληξα να της αφιερώσω τα δάχτυλα μου -μιά που το ....3ο πόδι μου ήταν δεσμευμένο για την Αλεξάνδρα. Έτσι με βρήκε το τέλος «βολεύοντας» και τις δύο κοπέλες, μέσα σε ελαφρύ λαχάνιασμα, βογγητά και τις δύο φρεγάτες να σφυρίζουν και να πλέουν γύρω μου. Αποχώρηση με κουβεντούλα και φιλιά. Κορίτσια, το χάρηκα, ευχαριστώ πολύ, και να είστε πάντα καλά.

Τελικά, το test-drive αν και ήταν καλό (σαφώς καλύτερο από ένα άλλο που είχα δοκιμάσει παλιότερα σε άλλο χώρο και με άλλες κοπέλες) δεν μπόρεσε να μού δώσει την απάντηση: Αλεξάνδρα ή Κέλλυ? Μήπως θα πρέπει να το επαναλάβω? Αχ! το κακό είναι ότι θέλει τα διπλά λεφτά.

Για το χώρο έχω ξαναγράψει: πολύ καλός! Ειδική παρατήρηση: Εμένα δεν με ενδιαφέρουν τα αυταρχικά, αλλά από τον εξοπλισμό που έπιασε το μάτι μου πιθανόν να είναι και πρότυπο σε όλη την Αθήνα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 12, 2011
Όνομα κοπέλας
Κέλλυ
Όνομα 2ης κοπέλας σε περίπτωση DUO
Αλεξάνδρα
Υπηρεσίες
ICCAROS
Σπουδαίος
200
Πόντοι:
2.310
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Αυγούστου, 2011
1) Σχετικά με την τιμή δεν νομίζω η παρεξήγηση να οφείλεται σε μένα. Άλλωστε μίλησα ότι το κόστος είναι διπλό (= πργρ. 69 Χ2!) και το επαναλαμβάνω! Ό,τι δηλ. γράφει και στον ιστότοπο του Φ104/Οριενταλ. Αυτά που διευκρινίζει/επεξηγεί και η Αντζελα δηλ.
2) Γενικότερες παρατηρήσεις για όσους έτυχε να με διαβάσουν και που αφορούν όλα τα κείμενα μου (ισχύει για όλα τα στούντιο): Οι κριτικές μου είναι ΠΑΝΤΑ αληθινές. Προφανώς είναι υποκειμενικές (όπως όλων μας). Επίσης, έχει τύχει να μην γράψω για κάποιες επισκέψεις μου για τούς εξής λόγους: ή μού το ζήτησε η κοπέλα (ενώ η συνάντηση ήταν καλή!), ή δεν ήθελα να γράψω αρνητικά (που σοβαρά αρνητικά δεν είχα ποτέ), ή είχα κάποιους προσωπικούς λόγους. Επίσης, δεν έγραψα όταν δεν θα είχε έννοια: να έγραφα δηλ. για μια κοπέλα 40 κριτικές, για άλλες δύο κοπέλες από 30 κτλ.? Αλήθεια θα ήταν όλα! Αλλά θα είχε έννοια? Οι αναγνώστες θα νόμιζαν ότι διαφημίζω ή ότι πήγαινα τζάμπα!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1