Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1019 10
Sex Studio 833707
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Αξιώθηκα λοιπόν κι εγώ να επισκεφτώ το πολυδιαφημισμένο στούντιο της Φυλής 104... Το αν η επίσκεψή μου αυτή "δικαιώθηκε" ή όχι, θα το δείτε αμέσως παρακάτω.

Παρόλο λοιπόν που στο συγκεκριμένο "ίδρυμα" εργάζονται πολλά καταξιωμένα "αστέρια" του χώρου, εγώ είπα να...πρωτοτυπήσω. Δηλαδή αντί να διαλέξω μια από τις παλιότερες και εμπειρότερες κοπέλες, διάλεξα τη rookie, την πιο καινούρια, τη Γιασμίν δηλαδή. Αιτία αυτής της επιλογής ήταν πρώτα απ' όλα οι φωτογραφίες της στην ιστοσελίδα του στούντιο, οι οποίες έδειχναν ότι έχει μια "αθωότητα" που εμένα με τράβηξε και ύστερα η κριτική του συναγωνιστή Womanaholic, την οποία μπορείτε να διαβάσετε πιο κάτω - και σε αυτή την κριτική περιγραφόταν...και τι δεν περιγραφόταν, ήταν ολόκληρη μια υπόσχεση ότι με τη Γιασμίν μπορείς να περάσεις τέλεια!

Αλλά τελικά, όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι... Να εξηγηθώ από την αρχή ότι δεν έχω καμιά πρόθεση να "κατηγορήσω" τη Γιασμίν και αυτό θα φανεί απ' όσα θα γράψω στη συνέχεια, όμως, οι προσδοκίες μου δεν ευοδώθηκαν... Κατ' αρχήν, ίσως να φταίει και το γεγονός ότι μπορεί να μην έπρεπε να επιχειρήσω σήμερα οποιαδήποτε "εκστρατεία", καθώς ήμουν σε όχι καλή σωματική (λόγω ζέστης) και ψυχολογική (λόγω...τι να λέμε τώρα) κατάσταση - και όταν είσαι έτσι, ίσως είναι καλύτερα να μη το ρισκάρεις. Παρόλα αυτά, το αποφάσισα και αφού πλύθηκα, αρωματίστηκα κλπ., κίνησα για την...εξερεύνηση στην οδό Φυλής.

Ωστόσο, το πιο σημαντικό ήταν ότι από την αρχή φάνηκε ότι η κοπέλα αυτή (την οποία είδα κατευθείαν μέσα στο δωμάτιο, αφού είχα πληρώσει για το φουλ πρόγραμμα έχοντας αποφύγει τη διαδικασία της "πασαρέλας"...) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΜΟΥ. Οι φωτογραφίες μάλλον την κολακεύουν, στην πραγματικότητα είναι ένα κορίτσι μαυριδερό, με πιασίματα (άλλοι θα την πουν νταρντάνα και άλλοι απλώς χοντρούλα), με μεγάλο αλλά πλαδαρό (φυσικό οπωσδήποτε) στήθος, με φάτσα λίγο...βλάχικη (μου είπε ότι κατάγεται από κάποια πόλη της Βουλγαρίας, δεν θα γράψω ποια, αλλά το πιο πιθανό είναι να έμενε σε κάποιο κοντινό χωριό). Για μένα, που όπως έχω ξαναγράψει, μου αρέσουν οι πιο "μινιόν" και αδύνατες παρουσίες, το ΠΟΛΥ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ "στοίχημα" της ΧΗΜΕΙΑΣ είχε χαθεί από τα αποδυτήρια, πριν καν αρχίσει το ματς... Γι' αυτό βέβαια δεν ευθύνεται η Γιασμίν, να είμαι ξεκάθαρος!

Πέρα απ' αυτό, ήταν φανερό ότι η κοπέλα ήταν κουρασμένη, παρόλο που πρέπει να πω ότι προσπαθούσε πάρα πολύ φιλότιμα (αφού σε όλη τη διάρκεια της συνεύρεσής μας ήταν χαμογελαστή και υπομονετική) να το κρύψει. Φυσικό βέβαια να είναι κουρασμένη, αφού είχε κάνει και την πρωινή βάρδια... Δεν είχε δηλαδή όρεξη για πολλά-πολλά και έβγαζε μια νευρικότητα. Πήγε να μου κάνει μασάζ, το οποίο...το διέκοψε για να πάει στο μπάνιο, επειδή της ήρθε...να κατουρήσει (τι να πω βέβαια, άνθρωποι είμαστε, μπορεί να συμβούν κι αυτά...) - και ύστερα έπρεπε να πλυθεί. Όταν επέστρεψε, την έβαλα εγώ κάτω για να την περιποιηθώ γλείφοντάς την, αλλά η ανταπόκριση δεν ήταν αξιόλογη - καμιά σχέση με άλλες περιπτώσεις (πού να είσαι άραγε Βαλεντίνα της Βριλησσού 60; ). Στη συνέχεια πήγε να μου κάνει ελεύθερο στοματικό, όπου πάλι...διέκοψε επειδή της μπήκε μια...τρίχα στο στόμα (τι να πω και πάλι;...). Και σε αυτό (όταν ξαναγύρισε) ήταν μάλλον άτεχνη και...δεν έφερνε αποτέλεσμα - και τότε της είπα ότι δεν έχουμε χημεία, ότι δεν φταίει εκείνη, αλλά το γεγονός ότι δεν ταιριάζουμε και ότι εγώ είμαι στρεσαρισμένος και ότι ήθελα να φύγω...

Εδώ πρέπει να πω ότι έδειξε μεγάλη φιλοτιμία - γιατί αν ήταν άλλη στη θέση της δεν θα δίσταζε να με χαιρετήσει και να την κάνει! Διαμαρτυρήθηκε, μου είπε ότι επιμένει "να περάσω καλά" και τέλος πάντων, με λίγη καθοδήγηση από μέρους μου ως προς το ρυθμό του στοματικού κατάφερε να με...σηκώσει (όχι βέβαια ότι έγινα και τούρμπο...) και να μπορέσουμε να κάνουμε σεξ, πρώτα με αυτήν από πάνω και ύστερα στην ιεραποστολική στάση, στην οποία και τελείωσα...κατά κάποιον τρόπο. Και για να τα κάνει αυτά δεν υπολόγισε το χρόνο, που είχε αρχίσει να περνάει ούτε το γεγονός ότι τα κουδούνια χτυπούσαν και την περίμεναν άλλοι πελάτες στο σαλόνι...

Η υπομονή όμως και το φιλότιμο της κοπέλας δεν φτάνουν για να έχεις μια καλή συνεύρεση, στην οποία να μην τελειώσεις απλά διεκπεραιωτικά - γιατί αν είναι να συμβαίνει μόνο αυτό...δεν υπάρχει κανένας λόγος να ασχολείσαι με το άθλημα! Για μια καλή συνεύρεση απαιτείται χημεία με την κοπέλα καθώς και ΕΜΠΕΙΡΙΑ από μέρους της - ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους πιο μεγάλης ηλικίας σαν εμένα και όχι με πιτσιρικάδες που πιθανόν κυκλοφορούν συνέχεια καυλωμένοι και δεν χαμπαριάζουν...

Και η Γιασμίν είναι ΑΒΓΑΛΤΗ, είναι ένα απλό, καθημερινό κορίτσι το οποίο μπήκε σε αυτή τη δουλειά για να ξεφύγει από τη μιζέρια (άλλο αν μπαίνει σε διαφορετικού είδους μιζέρια...) και όχι επειδή έχει κάτι το έκφυλο επάνω της... Έχει πολλά-πολλά χιλιόμετρα να γράψει ακόμα και πάρα πολλά να μάθει - ενώ δεν ξέρω αν τελικά "το έχει" το θέμα, όπως κάποιες άλλες κοπέλες που δείχνουν να το ευχαριστιούνται κι εκείνες και είναι φωτιά στο κρεβάτι... Τώρα, ότι μπορεί να μην είχε κι εκείνη χημεία μαζί μου, είναι πολύ πιθανό - και αυτό είναι κάτι που εγώ τουλάχιστον δεν πιστεύω ότι μπορεί να επιβληθεί με το ζόρι...

Όσο για τα γλωσσόφιλα και τα άλλα τρομερά και φοβερά που αναφέρει παρακάτω ο Womanaholic, ούτε λόγος να γίνεται. Και τα φιλιά δηλαδή τα απέφυγε αποφασιστικά και δάχτυλο δεν με άφησε να της βάλω και γενικά, όπως είπα, δεν είχε όρεξη για πολλά-πολλά...

Με άλλα λόγια...ένοιωσα σαν να έφαγα ένα καρπούζι απ' αυτά που έχουνε γεύση κολοκυθιού - και αυτό θα με κάνει για το επόμενο διάστημα να περιοριστώ στις στάνταρ επιλογές μου, οι οποίες ευτυχώς υπάρχουν και...ξέρουν τι θέλω και πώς το θέλω, γιατί τα λεφτά βγαίνουν πολύ δύσκολα και μόνο για πειράματα και μάλιστα...στο φουλ πρόγραμμα δεν είναι καιρός!

Να πω και για τον χώρο ότι είναι πραγματικά μπροστά σε σχέση με άλλα στούντιο που έχω επισκεφτεί, καμιά σχέση με τα ημιερειπωμένα δωμάτια που υπάρχουν αλλού, εδώ έχει γίνει πολύ καλή δουλειά. Αξιοσημείωτο ότι στο δωμάτιο που πήγα (στο 3) έχει διάφορα σύνεργα για αυταρχικό, τα οποία...σε αγριεύουν (εντάξει, πλάκα κάνω) αν δεν είσαι φαν του είδους! Πολύ σωστή και επαγγελματική ήταν και η συμπεριφορά της υπηρεσίας. Όσο για την "πρόσβαση-πάρκινγκ" παίρνει χαμηλό βαθμό, γιατί για να πας μεσάνυχτα στη συγκεκριμένη περιοχή...πρέπει να το λέει η καρδιά σου - αν και δεν μου συνέβη κάτι κακό...

Αυτά και καλά να περνάτε. Και να προσέχετε τις επιλογές σας, μην επηρεάζεστε από κανέναν, να κρίνετε αποκλειστικά και μόνο με βάση τα δικά σας "θέλω"...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 09, 2011
Όνομα κοπέλας
Γιασμίν
flyingdutchman
Ανώτερος
42
Πόντοι:
6.040
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Αυγούστου, 2011
Το μήνυμα το οποίο μου έστειλε η Άντζελα με αφορμή αυτή την κριτική μου, δείχνει ότι η διεύθυνση αυτού του στούντιο είναι πολύ μπροστά και απέχει έτη φωτός από τις άλλες - και την ευχαριστώ! Αν αυτό το σχόλιο υπάρχει κίνδυνος να θεωρηθεί "διαφήμιση", ας μην δημοσιευτεί (οι διαχειριστές ας το κρίνουν), πάντως δεν είναι διαφήμιση, είναι η πραγματικότητα.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1