Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 238 10
Συγγρού 144
Hot
Sex Studio
401421
Γενική βαθμολογία
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Μετα απο 5ωρες παραμονης στο σκαραβαιο με αλλο συναγωνιστη κ επιστρεφοντας στα σπιτια μας περασμα απο αυτο το στουντιο κ τσεκαρισμα ροξανας που απο τις φωτο φαινοταν πολυ ενδιαφερουσα παρουσια.περασα κ εγω κ ο συναγωνιστης εγω πηρα το φουλ προγραμμα,τι εστι ροξανα ρουμανα 1.78 μελαχρινη με κορμαρα κ πολυ μετρια φατσα , για οσους της κανουν τις βολτουλες τους θα την θυμουνται πριν απο 2,5 περιπου χρονια για κανα μηνα ειχε δουλεψει σε μπουρδελα(λιοσιον,φυλης,φωκαιας)συνηθος βραδινη βαρδια και απο τοτε ειχε πολυ υφακι κ ελεγε με καμαρι οτι δουλευει κ σε στουντιο.....προκαταρκτικα.....ανταλλαγη ονοματον!!!!!!!!!μασαζ σεν το εχει βαριεται αφανταστα , το εσωσε λιγο με την πιπα που ειναι αρκετα καλη καραμελωνει κ αρχιδια , περασμα προφυλακτικου της λεω ελα απο πανω μου λεει μετα ελα πισωκολλητα οκ λεω ετσι κ αλλιως ειναι ωραια η θεα της στημενη στα τεσσερα , βγαινω απο μεσα της μετα απο κανα 2λεπτο κ της λεω ελα να σε γλυψω,μετα απο κανα 5λεπτο αρχισε τους σπασμους κ καλα οτι εχυσε κ με ευχαριστησε, εκει την ρωταω ποσο χρονων με κανει μου λεει 25-26 , της λεω κοιτα ειμαι 35 με πολλες εμπειριες κ μπορω να καταλαβω ποτε ερχεται σε οργασμο μια γυναικα ,στραβωσε λιγο αλλα δεν απαντησε συνεχισαμε ιεραποστολικα οπου ηρθε κ το τελος,ωραια κορμι αλλα μεσα στο δωματιο αψυχη...μπορει να φταιει η χημεια η κ το προχορημενο της ωρας(ξηερωματα κυριακης προς δευτερα 03.00)οταν περιμενα στο σαλονι τον συναγωνιστη ηταν ολα ναζακια
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 08, 2011
Όνομα κοπέλας
Ρωξάνα
Υπηρεσίες
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Εχω βαρεθει να διαβάζω προμο