Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 238 10
Sex Studio 401421
Γενική βαθμολογία

6.9
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Μετα απο 5ωρες παραμονης στο σκαραβαιο με αλλο συναγωνιστη κ επιστρεφοντας στα σπιτια μας περασμα απο αυτο το στουντιο κ τσεκαρισμα ροξανας που απο τις φωτο φαινοταν πολυ ενδιαφερουσα παρουσια.περασα κ εγω κ ο συναγωνιστης εγω πηρα το φουλ προγραμμα,τι εστι ροξανα ρουμανα 1.78 μελαχρινη με κορμαρα κ πολυ μετρια φατσα , για οσους της κανουν τις βολτουλες τους θα την θυμουνται πριν απο 2,5 περιπου χρονια για κανα μηνα ειχε δουλεψει σε μπουρδελα(λιοσιον,φυλης,φωκαιας)συνηθος βραδινη βαρδια και απο τοτε ειχε πολυ υφακι κ ελεγε με καμαρι οτι δουλευει κ σε στουντιο.....προκαταρκτικα.....ανταλλαγη ονοματον!!!!!!!!!μασαζ σεν το εχει βαριεται αφανταστα , το εσωσε λιγο με την πιπα που ειναι αρκετα καλη καραμελωνει κ αρχιδια , περασμα προφυλακτικου της λεω ελα απο πανω μου λεει μετα ελα πισωκολλητα οκ λεω ετσι κ αλλιως ειναι ωραια η θεα της στημενη στα τεσσερα , βγαινω απο μεσα της μετα απο κανα 2λεπτο κ της λεω ελα να σε γλυψω,μετα απο κανα 5λεπτο αρχισε τους σπασμους κ καλα οτι εχυσε κ με ευχαριστησε, εκει την ρωταω ποσο χρονων με κανει μου λεει 25-26 , της λεω κοιτα ειμαι 35 με πολλες εμπειριες κ μπορω να καταλαβω ποτε ερχεται σε οργασμο μια γυναικα ,στραβωσε λιγο αλλα δεν απαντησε συνεχισαμε ιεραποστολικα οπου ηρθε κ το τελος,ωραια κορμι αλλα μεσα στο δωματιο αψυχη...μπορει να φταιει η χημεια η κ το προχορημενο της ωρας(ξηερωματα κυριακης προς δευτερα 03.00)οταν περιμενα στο σαλονι τον συναγωνιστη ηταν ολα ναζακια

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 08, 2011
Όνομα κοπέλας
Ρωξάνα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Πόντοι:
46.232
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, geroksouras, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
(Updated: 09 Αυγούστου, 2011) 09 Αυγούστου, 2011
Κριτική η οποία βάζει τα πράγματα στη θέση τους και στις σωστές τους διαστάσεις και...κονιορτοποιεί την υπερβολική διαφήμιση που γίνεται αλλού.
09 Αυγούστου, 2011
Ευτηχός που υπάρχουν συανγωνιστές που λένε την αλήθεια.
Εχω βαρεθει να διαβάζω προμο
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2