Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1019 10
Sex Studio 833914
Γενική βαθμολογία

9.8
Εμφάνιση κοπέλας

10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Πρωινός πρωινός μετά από επίσκεψη σε κέντρο πολιτισμου(γεια σου μεγάλε μαζώΓλώσσα) επισκέφτομαι το studio, φτιαγμένος για μια καυτή συνάντηση με την ελένη...φτάνω γύρω στις εννέα και τέταρτο, χτυπάω κουδούνι, μπάινω....η ευγενική υπηρεσία μου λέει ότι η ελένη δεν έχει έρθει ακόμα...δεν πειράζει λέω....άράζω καναπέ με καφεδάκι ανά χείρας...σε κάνα 10επτο σκάει και το μωρό μου υπέροχα ντυμένο...δίνω τα 60 στην τσατσά και πάω δωμάτιο 2....περίμενα κανά 10λεπτο και ακούω στα σκαλιά το γνώριμο ήχο των τακουνιών...να σου η ελένη με άσπρα εσώρουχα που άφηναν να φαίνεται το υπέροχο κορμί της...αρχίζουμε κουβεντούλα, τσιγαράκι και πολύς μα πολύς χαβαλές...στη συνέχεια αρχίσαμε τα γλωσσόφιλα και έμεινα κ εγώ χωρίς ρούχα...Κουλ άρχισε να μου κάνει ένα υπέοχο στοματικό, αργό, αισθησιακό, με περιποίηση σε όλη την περιοχή...τη γυρνάω ανάσκελα και αφού έπαιξα λίγο με τα υπέροχα , ΦΥΣΙΚΑ, βυζάκια της, κατέβηκα χαμηλά όπου και περιποιήθηκα την καυτή κ υγρή περιοχή της...μετά άρχισε ο αγώνας...ιεραποστολικό,στα 4, μετά κλασσική με θέα τα υπέροχα πατουσάκια της...ξανά πάω να τη γυρίσω για νέρθει από πάνω....και....ΜΠΑΑΑΜ...μου΄έδωσε το μωρό μου μια στα μπαλάκια μου...κόντεψα να πω το δεσπότη παναγιώτη...αφου συνήλθαΧμμμ; συνεχίσαμε ακάθεκτοι και με τελείωσε με συνδυασμό ισπανικού και χεριού...αυτό που μου άρεσε ήταν ότι ήταν χαλαρή, είχε χρόνο, κάτσαμε και μιλήσαμε αρκετά μετά και στη συζήτηση επάνω επιβέβαιωσα αυτό που είχα καταλάβει...έχει τρομερό χιούμορ, έχει σκέψεις και απόψεις πάνω σε πολλά θέματα και είναι ρο κορίτσι που ο καθένας θα ήθελε να έχει πλάι του...μωρό μου σε ευχαριστώ για τις υπέροχες στιγμές και ανανεώνω για όσο πιο γρήγορα μπορω...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 08, 2011
Όνομα κοπέλας
Ελένη
lagonisian
Τιμημένος
282
Πόντοι:
26.470
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 geroksouras