Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 67 10
Γενική βαθμολογία

6.3
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Πήγα από Βαρδάρη μετά την Μέρτσυ στο πλησιέστερο studio που μπορούσα με τα πόδια καθότι βιαζόμουν και ο δρόμος με έφερε στη Μαντζάρου. Είχα φάει Σάρα πριν 1,5 χρόνο εκεί και είχα μείνει ικανοποιημένος και έτσι ήλπιζα να την βρω. Μπαίνοντας αντίκρυσα τη τσατσα να με υποδέχεται και να μου λέει τα προγράμματα της κοπέλας και να μου την παρουσιάζει. Ήμουν μόνος και δεν είχε κανέναν στο δωμάτιο επομένως η κοπέλα που ήταν η Νατάσσα καθόταν στη κουζίνα και έπινε ένα ποτήρι κρασί νομίζω Χμμμ; και έκανε ένα τσιγάρο. Μου χαμογέλασε και έδωσα 40 ευρώ απλό πρόγραμμα και με οδήγησε η τσατσά στο δωμάτιο. Το δωμάτιο μεγάλο και πολυτελείας με καλό κρεβάτι και καθρέφτη αλλά βάζω κακό βαθμό καθότι παρατήρησα κάτι περίεργους λεκέδες σε μερικά σημεία του πατώματος Χμμμ; Ξεντύθηκα και μπήκε η κοπέλα μέσα. Με είπε την λένε Νατάσσα από Ρωσία και με ρώτησε αν έχουμε ξαναπάει μαζί. Της είπα όχι και με ρώτησε σου αρέσουν οι χοντρούλες κοπέλες για αυτό ήρθες? Και της ε΄πα μια χαρά είσαι και με απάντησε έχουμε λεφτά και τρώμε τι να κάνουμε? lol. Το σώμα της μοιάζει με αυτό της Σάρας ενώ το πρόσωπο της μου θύμιζε την Έφη λίγο. Κότσο το μαλλί, καστανό προς κόκκινο, βυζί φυσικό τριάρι περίπου να γεμίζει τη χούφτα, κώλος κωλάρα κρίμα που δεν την πήρα doggy style Λύπη Άρχισε με τριψίματα το κορμί της πάνω στο πούτσο μου χάδια φιλάκια σε στήθος και ρώγες τα οποία ανταπέδωσα. Μετά μου άνοιξε τα πόδια της σαν να μου έλεγε πιάσε το μουνί μου και κάντο ότι θες. Εν τω μεταξύ να αναφέρω ότι ήταν αξύριστο με φούντα καλλιτεχνική, μου θύμιζε πολύ αυτό της Gianna Michaels για όσους ξέρουν. Δεν άφησα την ευκαιρία να πάει χαμένη και της έβαλα δάχτυλο τρίβωντας της παράλληλα την κλειτορίδα και άρχισε να καβλώνει κουνώντας τη μέση της δεξιά-αριστερά. Έχεις πολύ ζεστό χέρι μου είπε ανάμεσα στους αναστεναγμούς της και εγώ της είπα είναι που έχει καύσωνα έξω. Σιγά σιγά ένιωσα να υγραίνεται και αφού συνέχισα λίγο ακόμα σταμάτησα και συνέχισα φιλώντας το στήθος της. ΑΑυτή τότε σηκώθηκε στα γόνατα μου πέρασε σκούφο και άρχισε μια πίπα πολύ αργή και μονότονη κάνωντας deep throats. Δεν είχε ούτε καλαμπαλίκιγκ ούτε eye contact και τσατίστηκα γτ έμαθα μετά ότι στον pacino πρόσφερε άφθονο καραμπαλίκιγκ Θυμός. Τέλος πάντων αφού σταμάτησε τη πίπα 1 με 2 λεπτών με παρακαλούσε γκαβλιάρικα να της χώσω τον πούτσο μου επειδη ήταν πολύ καβλωμένη. Ξεκίνησα με ιεραποστολική στάση όπου άλλαζε θέση τα πόδια της μία στους ώμους μου , μία διάπλατα και μία με αγκάλιαζε σα χταπόδι με αυτά όταν επιτάχυνα το ρυθμό μου. Κατά τη διάρκεια αυτής της στάσης είχαμε ανταλλαγή φιλιων σε λαιμο και αυτια και ρώγες, (δεν επιχείρησα σε στόμα) και με γραντζουνούσε με τα νύχια της στη πλάτη κραυγάζωντας και βαριανασαίνοντας λέγοντας που και που κανα μπινελίκι σκίσε με κι έτσι.Ντροπή Μετά από κανά πεντάλεπτο ιεραποστολική την γύρισα σε πλάγια θέση και σφυροκοπούσα αφού ταυτόχρονα της έγλειφα το λαιμό και της χούφτωνα το βυζί. Αφού βάρεσα και σε αυτή τη στάση και ένιωσα να πλησιάζει το τέλος της ζήτησα να ανέβει από επάνω και το έπραξε. Εκεί παίχτηκε κάτι που πρώτη φορά μου συνέβη με πουτάνα. Άρχισε να ανεβοκατεβαίνει μανιασμένα, φωνάζωντας σπασμωδικά από κάβλα και σπαρταρούσε σα το ψάρι. Σε κάποια φάση έπεσε μπρούμητα πάνω μου και σταμάτησε να βογκάει αλλά άρχισε να φυσάει τώρα φφφουυυυυυ φοοουυυυυυυ. Κάπου εκεί άρχισα να σφυροκοπάω από κάτω και τέλιωσα. Όταν τέλιωσα καθόταν ακόμα πάνω μου χωρίς υπερβολή κανα τριλεπτο και μου έλεγε δε φεύγω αν δεν ξεκαβλώσει ο πούτσος σου... και εντυπωσιάστηκε που ήμουν ακόμα καβλωμένος και δεν έπεφταν με τίποτα τα 21 μου εκατοστάΜεγάλο χαμόγελο Κουλ Ε σε κάποια φάση λύγισα και βγήκε αργά αργά από μέσα μου και άρχισε να ντύνεται μιλώντας μου ότι αυτό το καλοκαίρι δε πήγε πολλές φορές θάλασσα, μόνο 2 και άλλα τέτοια. Όταν αποχώρησε παρατήρησα ότι στο μέρος που την είχα πηδήξει του κρεβατιού είχαν σχηματιστεί 2 λεκέδες από κολπικά υγρά προφανώς καθότι μάλλον ήταν όντως οργασμός αυτός που ήρθε και δεν προσποιήθηκε. Διάρκεια της όλης φάσης ήταν κανα 20λεπτο. Όταν θα ξαναέρθω θα την έχω στα υπόψιν και αυτή τη φορά θα ζητήσω και καλαμπαλίκιγκ..Κουλ

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 05, 2011
Όνομα κοπέλας
Νατάσσα
papazits
Μέλος
6
Πόντοι:
16
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια