Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 118 10
Sex Studio 205502
Γενική βαθμολογία

9.6
Εμφάνιση κοπέλας

10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Επίσκεψη στήν Μόνικα δεύτερη φορά μέσα σε 10 μέρες.Τήν πρώτη φορά λίγο βιαστήκος,την είδα στο σαλόνι,μου άρεσε σαν εμφάνιση και μπήκα με το απλό πρόγραμμα των 50 ευρώ.
Το χαμόγελό μου δεν είχε σβήσει μέχρι και σήμερα που την ξαναεπισκέφτηκα,προετοιμασμένος απο οικονομικής πλευράς να την απολαύσω όσο μπορούσα περισσοτέρο.Η κοπέλα είναι όπως ακριβώς φαίνεται στίς φωτογραφίες και σε όποιον αρέσουν αυτού του είδους οι γυναίκες,πρέπει να την επισκεφτεί ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!!!!
Πήρα το πρόγραμμα τών 100 ευρώ,στάση 69 και ελεύθερο στοματικό,πέρασα στο δωμάτιο,ντουσάκι και αναμονή του μωρού...
Εντός πέντε λεπτών,ανοίγει η πόρτα,πλησιάζει στο κρεβάτι και μετά απο ένα γρήγορα φιλί στο μάγουλο,ξεκινάει όρθια να χαιδεύει το κορμί της παντού...Δέν άντεξα ούτε λεπτό παραπάνω και όπως είχε σκύψει και μου είχε στήσει το υπέροχο κωλαράκι της,παραμερίζω λίγο το στριγκάκι και αρχίζω να της γλύφω το μουνάκι της...
Όσο έγλυφα εγώ,τόσο περισσότερο κουνιόταν αυτή...
Μετά απο λίγο,με ξαπλώνει ανάσκελα στο κρεβάτι και αρχίζει αυτή πλέον,να ρουφάει και να γλύφει τα πάντα.Μιά ρούφηγμα στις μπάλες και καπάκι γλώσσα στο κεφάλι και καπάκι όλο βαθειά στο στόμα.Αφού κατάλαβε οτί φτάνω στα όρια μου,με αφήνει λίγο συνεχίζει με τις βυζάρες τις να με χαιδεύει και παίρνει θέση για 69.Δέν χόρτενα να της γλύφω αυτό το υπέροχο και καλοσχηματισμένο μουνάκι,πότε κανονίκα και πότε πλαγιαστά.Αφού την σταμάτησα για να μην χύσω,καβαλάει απο πάνω και αρχίζει να ανεβοκατεβαίνει αργά και βασανιστικά,ενώ με τα χέρια της έτριβε πότε τα βυζία της και πότε το μουνί της.Αλλάγή σε κανονική στάση για λίγο και τελείωμα σε πισωκολλητό με την Μόνικα να κουνιέται τρελά και να προσπαθεί να μου πάρει και την τελευταία σταγόνα απ' τά αρχίδια μου...
Έχει ότι ακριβώς θέλω σε μιά γυναίκα και πέρασα απλά τέλεια.
Μόνικα σίγουρα θα σου ξανάρθω πολλές φορές,στό είπα άλλωστε όταν έφευγες.
Φιλά πολλά...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 04, 2011
Όνομα κοπέλας
Μόνικα
Σεβαστός
31
Πόντοι:
1.510
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια