Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 138 10
Sex Studio 155875
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Το πρώτο στο οποίο θα ήθελα να αναφερθώ είναι ο χώρος ο οποίος είναι πραγματικά άριστος (και ταυτόχρονα καλαίσθητος). Είναι γεγονός ότι με το που μπαίνεις νοιώθεις ότι έχεις έρθει σε ένα "μαγαζί" το οποίο σέβεται τους πελάτες του, παρέχοντάς τους το καλύτερο δυνατόν, πράγμα που αποδεικνύεται και στη συνέχεια στο δωμάτιο το οποίο είναι μεγάλο, με εντυπωσιακό κρεβάτι, κλιματισμό και ένα υπέροχο, τύπου jacuzzi, μπάνιο.

Στα του κοριτσιού μας τώρα. Αν η επιλογή μου γινόταν μόνο από τις φωτογραφίες του site, μάλλον δεν... Αντίθετα δια ζώσης είδα ένα πολύ όμορφο κορίτσι, με υπέροχο σώμα (το οποίο μου θύμισε χορεύτρια) ευγενέστατο και πρόσχαρο.

Στο δωμάτιο η Ιρένα (εκ Τσεχίας) αποδείχθηκε μια πολύ καλή "παρέα", τόσο που σκέφτηκα ότι είναι κρίμα να μην εργάζεται ως cg.

Ο χαρακτηρισμός "Fighter", προέκυψε ως εξής: Λόγω του ότι η απόδοσή μου εκείνη την ημέρα δεν ήταν και η πιο υψηλή, η κοπέλα "έδωσε μάχη" κάνοντας πραγματικά το καλύτερο δυνατόν για να μην μείνω παραπονεμένος. Το λιγότερο που θα πω είναι ότι αν και πελάτης (εκ πεποιθήσεως) του απλού προγράμματος, απόλαυσα την παρέα της τουλάχιστον επί μισάωρο (καθαρά αγωνιστικού χρόνου). Τελικά και μετά από μια πλούσια εναλλαγή στάσεων (κυρίως με σκοπό να φτάσω στο ... σκοπό μου) κατέληξα με ένα στοματικό, που εγώ τουλάχιστον, όμοιό του δεν είχα ξαναβιώσει.

Συμπερασματικά αβίαστα θα ξαναπήγαινα μια βόλτα με σκοπό να συναντήσω την Ιρένα.

PS: Η ημερομηνία είναι πλασματική (αφορά πάντως επίσκεψη στο πρώτο 15νθήμερο του Ιουλίου)

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 11, 2011
Όνομα κοπέλας
Ιρένα
Μέλος
10
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού