Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1019 10
Sex Studio 831669
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Καλημέρα παίδες, θα είμαι σύντομος και απλός.
ξημερώματα πλέων 1ης Αυγούστου αποφασίζω να επισκευτώ το μέρος μετά από της τόσες καλές κριτικές που εχω διαβάσει.
Περνάω με επιτυχία τα "μέτρα ασφαλείας"... και με καλοσορίζει η τσατσά. Καλή και ευγενική ίσως επειδή της είπα ότι πρώτη φορά πήγα. Μου λεει: παρούσες Μαρίνα κ Αλεξάνδρα και μου εξηγεί τα προγράματα.
Με ψηλοχάλασε που η Αλεξάνδρα δεν κάνει ελεύθερο στοματικό και γι'αυτό επέλεξα την Μαρίνα. Πρόγραμα με μασαζάκι και ελεύθερο στοματικό ζήτησα στα 100 "χαρτιά" μου απάντησε.
Πέρασα στο δομάτιο 3 και αφού έκανα ντους, περίμενα κανα 10λεπτο να έρθει η κοπέλα. Μόλης ήρθε, μιλήσαμε για λίγο και μετά άρχισε ένα απαλό μασάζ πετάγωντας που και πουMoney MouthΧμμμ;Money Mouth και καμία αισθησιακή κραβγούλα...
Σηνέχησε με προκαταρκτικα, φιλάκια παντού, παιχνίδια με τον κάτω κύριο και χρήση δονητή. Μετά πέρασε σε μια απίστευτη πίπα, με τέτοια στάση σώματος, ωστε να παίζω με τον μουνάκι της, χρησημοποιώντας τον δονητή. στη συνέχεια περάσαμε στο φόρεμα του σκούφου και σε εναλαγή 3 στάσεων ως που της ζήτησα να τελειώση τη μαγική αυτή επαφή, όπως ακριβώς την άρχισε. Επειδή όμως καμία κοπέλα δεν δέχεται τα σκάγια στο στώμα απλά πριν τελειώσω την προηδοποίηση ώστε να σταματήσει την πίπα.
Ωραία κοπέλα, με πιασηματάκια, όχι γεματούλα όμως με πολύ ωραίο και μεγάλο στήθος. Γενικά πολύ κοντα στην εμφάνιση που έχει στις Photo του site.
Γενικά πολύ καλή εμπειρία και πολύ ωραίος χώρος. Οι άνθρωποι έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά.

Υ.Γ. Από το δομάτιο 1 όταν εισήλθα στο στούντιο ακουγόντουσαν πολύ δηνατά η κραυγές "αγωνίας" της κοπέλας (μάλλον η Αλεξάνδρα θα ήταν αφου δεν έμειαζε η φωνή της με αυτή της Μαρίνας).
Παρομοίως κάποιος αυταρχικός βρησκόταν στο δομάτιο 4 καθώς από κει ακουγόταν ανδρικές φωνές. Δεν ρώτησα την Μαρίνα λεπτομέριες όμως, ίσως κακώς δεν ρωτησα (ακόμα με τρώει η περιέργεια), πυθανότατα όμως λόγω του "επαγγελματισμού του χώρου" να μη μου έλεγε.Χαμόγελο

Μόνο μια απορία είχα απ'όλο το θέμα, μπορώ να βαθμολογίσω μέχρι 7 στα περισσότερα κοματιά πράγμα που το κρίνω λίγο καθώς θα έβαζα κυρίως 9.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 01, 2011
Όνομα κοπέλας
Μαρίνα
Μέλος
Εγγραφή:
2 Σεπ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
16
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού