Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 306 10
Sex Studio 580460
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Ομολογώ ότι σήμερα το πρωί είχα μία από τις αρτίοτερες συνευρεσεις που είχα πότε σε στούντιο. Μιλάμε για απίστευτη κατάσταση που περιλαμβάνε σχεδόν τα πάντα στην τιμή του ενός . Τι να πρώτοαναφέρω ? Τα προκαταρκτικά που κράτησαν 25 λεπτά ,με γλωσσοφιλα και γενικότερη περιποίηση σε όλο το σώμα? Το απίθανο στοματικό με ιδιαίτερο γλειψιμο της κάθε μπάλας ξεχωριστά? Τη συμμετοχή στο σεξ? Το απίθανο άρωμα της ,που την έκανε να μοσχοβολάει από την κορφή ως τα νύχια ? Τη δροσερότατη αναπνοή της που έκανε το φιλί απόλαυση? Όλα αυτά μαζί λοιπόν δημιουργούν ένα πακέτο άκρως απολαυστικό και ασυνάγωνιστο. Ένοιωσα ηλίθιος που τόσο καιρό δεν την ήξερα. Θα φροντίσω στο μέλλον να μην επαναλάβω το ίδιο λάθος.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 30, 2011
Όνομα κοπέλας
Πατρίτσια
Υπηρεσίες
irkanos
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
14 Μαϊ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
122
Likes:
12
Πόντοι:
230
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
31 Ιουλίου, 2011
Για τις υπηρεσές φίλε μου όλοι το λέγανε στις κριτικές αν διαβάσεις...
επειδή μου αρέσουν οι λατίνες πες μου κάτι (αν και γράφεις ότι είναι καθαρή) έχει περιποιημένα άκρα γιατί δίνω βάση σε αυτό, τρελένομαι αν βλέπω ποντικοφαγωμενα νυχια κ.λ.π
επίσης πιστεύω να μην είναι γεματούλα, έχει σφικτό κορμί?
σε ευχαριστω
01 Αυγούστου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Καλημέρα. Ως προς το πρώτο που ρώτας ,η κοπέλα είναι πολύ περιποιημένη και χωρίς υπερβολή είναι ίσως η πιο μοσχομυριστη κοπέλα που έχω συναντήσει σε στούντιο. Ιδιαίτερη εντύπωση μου έκανε η απίστευτη φρεσκάδα της αναπνοής της. Διότι όπως θα έχεις παρατηρήσει δεν προσέχουν όλες οι κοπέλες τη στοματική τους υγειινή. Για το δεύτερο που με ρώτας ,θα που πω την αλήθεια . Η κοπέλα δεν είναι μοντέλο. Είναι κοντούλα με πιασιματάκια. Έχει τα κλασικά οπίσθια των λατινων και σε καμία περίπτωση δεν είναι Εύα Μεντες ή Τζένιφερ Λοπεζ. Βέβαια εμένα αυτό ελάχιστα με ενοχλεί από τη στιγμή που κάνει απίστευτο πρόγραμμα. Να σαι καλά.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2