Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 83 10
Sex Studio
154341
Γενική βαθμολογία
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Κατ'αρχην να ξεκαθαρισω οτι δεν ζητουσα/ζητησα κατι παραπανω απο 'ενα στα πολυ γρηγορα'
Την κοπελα την ειχα τσεκαρει απο μερες κ φαινοταν πιθανοτατα ομορφο προσωπακι εκτος των αλλων..
Η τσατσα σχετικα αγενης αλλα κ ποιος πηγε ποτέ σε μπρδελο για την τσατσα?
Κ τωρα η Νατασσα..
μια πανεμορφη μνιτσα, σωστη αλεπουδιτσα κ στο προσωπο! γλυκα σκετη στιλπνο δερματακι- κ για οσους ενδιαφερει ιδιαιτερως θα συμφωνησω με τον προγραφεντα: υπεροχο στηθος
Κ λεω αλεπουδιτσα γιατι μολις πηρε γραμμη οτι δεν ηθελα κ πολλα πολλα, μπηκε στον αυτοματο
(αντε κ ηταν κ το απλο προγραμμα κ 4 το πρωι χαχα..)
Ππα μετρια προς καλη, αλλα η θεα αυτου του unpisteftable κωλου στο doggie δεν μου αφησε πολλα περιθωρια..
με κολλησε στον τοιχο!..
Ειμαι περιεργος (γι'αυτο κ θα την ξαναπροτιμησω) να τη δω να βγαζει λιγο περισσοτερο κεφι για παιχνιδι
αυτος θα ειναι killer συνδυασμος!..
Παντως εγω μια ξανθια τρελλη μνιτσα ηθελα να παρω, μια ξανθια τρελλη μνιτσα πηρα.Αυτα. Φιλακια Νατασσα θα τα ξαναπουμε..
Την κοπελα την ειχα τσεκαρει απο μερες κ φαινοταν πιθανοτατα ομορφο προσωπακι εκτος των αλλων..
Η τσατσα σχετικα αγενης αλλα κ ποιος πηγε ποτέ σε μπρδελο για την τσατσα?
Κ τωρα η Νατασσα..
μια πανεμορφη μνιτσα, σωστη αλεπουδιτσα κ στο προσωπο! γλυκα σκετη στιλπνο δερματακι- κ για οσους ενδιαφερει ιδιαιτερως θα συμφωνησω με τον προγραφεντα: υπεροχο στηθος
Κ λεω αλεπουδιτσα γιατι μολις πηρε γραμμη οτι δεν ηθελα κ πολλα πολλα, μπηκε στον αυτοματο
(αντε κ ηταν κ το απλο προγραμμα κ 4 το πρωι χαχα..)
Ππα μετρια προς καλη, αλλα η θεα αυτου του unpisteftable κωλου στο doggie δεν μου αφησε πολλα περιθωρια..
με κολλησε στον τοιχο!..
Ειμαι περιεργος (γι'αυτο κ θα την ξαναπροτιμησω) να τη δω να βγαζει λιγο περισσοτερο κεφι για παιχνιδι
αυτος θα ειναι killer συνδυασμος!..
Παντως εγω μια ξανθια τρελλη μνιτσα ηθελα να παρω, μια ξανθια τρελλη μνιτσα πηρα.Αυτα. Φιλακια Νατασσα θα τα ξαναπουμε..
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 28, 2011
Όνομα κοπέλας
Νατάσσα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού