Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 238 10
Sex Studio 271910
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Ξημερωματα πεμπτης ανεβαινω τα σκαλια του στουντιο Βριλησσου 60. Ο λογος της επισκεψης 1,70 καστανοξανθο μωρο με απιστευτο κωλι, τρελο σωμα γυμνασμενο οσο πρεπει, σιλικονατο βυζι και προστυχο προσωπακι που ακουει στο ονομα Ζετα. Ειχα ξαναπαει στο εν λογω μωρο, αλλα αυτη τη φορα η κοπελα ηταν το κατι αλλο.. Ξεκινακει με χαδια, μετα μου ποζαρει τις βυζαρες τις για γλειψιμο και απο κει κ περα ξεφυγε η κατασταση... Τρελη πιπα ακαποτη με φτυσιματα, ισπανικο, γλωσσοφιλα σε σημειο που κοντευα να εκραγω απ την καβλα, οποτε το μωρο ανοιγει τις ποδαρες της και αρχιζει το σφηροκοπιμα ιεραποστολικο και μετα στα πλαγια οπου παρεδωσα το υγρο πυρ μεσα της. Χαλαρη συζητηση στο τελος και χαδακια οσπου να μου φερει την πετσετα για να μπω στο μπανιο μιας και ειχαμε γινει και οι δυο μουσκεμα απ τον ιδρωτα. Τελεια συμπεριφορα απ την κοπελα, δεν με εκανε σε καμια στιγμη να νιωσω οτ θελει να τελιωσω, πραγματικα πολυ υψηλου επιπεδου υπηρεσιες την συστηνω ανεπιφυλακτα.

ΥΓ: Απο τις καλυτερες εμπειριες αγοραιου ερωτα που ειχα, αν μπορουσα θα τις εβαζα σε ολα 10. Παρκιν βρηκα ακριβως απ εξω και η συμπεριφορα της τσατσας αρμοζουσα της περιπτωσης. Γενικα πολυ καθαρο το στουντιο και ευχαριστη διαθεση για σεξ. Να μην το ξεχασω κιολας η ταριφα στα 80 euro.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 28, 2011
Όνομα κοπέλας
Ζέτα
Μέλος
1
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Ιουλίου, 2011
Κάποιος είχε γράψει ότι η Ζέτα είναι κορίτσι αλλαγής φύλου. Ισχύει αυτό η όχι; Να εξηγήσω ότι εννοείται πως δεν την "κατηγορώ" αν ισχύει, όμως να το ξέρουμε.
29 Ιουλίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Τι να σου πω ρε φιλε 2 φορες εχω παει δεν μου φανηκε για τρανς
30 Ιουλίου, 2011

Ούτε εγώ την έχω πάρει αλλά πριν καν διαβάσω τα σχόλιά σας και βλέποντας τις φωτό, μου δόθηκε η εντύπωση του τραβελ... Αν όντως είναι και δεν το λένε πριν την επιλέξεις είναι απαράδεκτο...
30 Ιουλίου, 2011
Παρασυρμένος απο τις κριτικές και απο τις φωτογραφίες, είχα περάσει κανενα 20μερο απο εκέι για να την τσεκάρω. Με το μπαίνω μέσα καθόλου κόσμος και σκάει μύτη αμέσως. Την εκανα σε 1 λεπτό απο εκεί. Τραβελος 100%.
01 Αυγούστου, 2011
Ειναι απλα απαραδεκτα κ χυδαια οσα λεγονται εις βαρος μου...Αμφιβαλω πως ειναι αντρες αυτοι που μπαινουν στη διαδικασια κ γραφουν τετοιου ειδους σχολια,εχοντας τη συμπεριφορα της "κουτσομπολας της γειτονιας".Ωστοσο αν καποιες η καποιους τους καει που βρισκομαι εκει, δυστυχως για αυτους-ες εγω εκει ειμαι καθε βραδυ.
Τα πραγματα ειναι απλα,οποιος εχει την παραμικρη αντιρηση μπορει να ανοιξει την πορτα κ να φυγει!
01 Αυγούστου, 2011

Έχεις δίκιο, είσαι η μοναδική που "είσαι εκεί κάθε βράδυ" και αλλοίμονο αν πάψεις να είσαι, δεν θα αναπληρωθεί το κενό... Για την ταμπακέρα θα μας πεις τίποτα; Γιατί η απάντηση που έδωσες δεν είναι απάντηση. Ούτε ήταν χυδαία η ερώτηση.
22 Αυγούστου, 2011
Μην τρελαθουμε και τελειως. Η κοπελλα εχει κανει επεμβαση αλλαγης φυλου 100%. Αν δεις το αιδιο απο κοντα το καταλαβαινεις
αμεσως. Εμενα δεν με χαλαει, ισα-ισα τα πρωην αγορακια ειναι κατα κανονα σουπερ στο κρεβατι(π.χ Βικη στο ιδιο μαγαζι).
Αλλωστε οπως εγραψε και η ιδια ειναι στο στυντιο ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ 30 μερες το μηνα.
Καμμια "φυσικη" γυναικα δεν μπορει να το κανει αυτο. 5-6 μερες το μηνα δεν........
23 Αυγούστου, 2011

Ειναι βιονικο κοριτσι αυτο,στην υπηρεσια του αντρα.
30 νυχτες συνεχεια,δεν την πιανει ουτε η περιοδος.
24 Αυγούστου, 2011
Μάγκες, η γκόμενα τα σπάει..... αλλά οποίος αμφιβάλει οτι πρόκειται για καραμπινάτη περίπτωση τραβέ απλά είναι πολύ μικρός ή άσχετος.
24 Αυγούστου, 2011
Πως να την "πιάσει" περίοδος βρε παίχτη....
Τότε θα είχαμε όλοι περίοδο!!!
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10