Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1019 10
Sex Studio 831776
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Την Αλεξάνδρα την είχα πάρει πρώτη φορά 20 Ιουνίου νύχτα, έτσι για γούρι γιατί στις 21 που ξημέρωνε έδινα εξετάσεις γερμανικών (C1). Τότε ήμουν κατακουρασμένος και τελείωσα μετά κόπων και βασάνων. Η κοπέλα είναι πολύ καλή, φιλότιμη, "εργάτρια" και εκτιμάει τα χρήματα που βγάζει! Φεύγοντας τότε, μου είχε πει "να ξαναπεράσεις, να μου πεις τι έγινε με τις εξετάσεις!" Την κράτησα αυτή την κουβέντα και ξαναπέρασα σήμερα το πρωί, πολλώ μάλλον που και το αποτέλεσμα των εξετάσεων ήταν θετικό!!
Θέλω να πω ότι η Αλεξάνδρα ήταν από τα πρώτα στουντιοκόριτσα που ξεχώρισα από τις κριτικές εδώ. Έχει άψογη συμμετοχή και δράση, ενώ δεν ενδίδει σε εξεζητημένα (όπως γλωσσόφιλα). Θέλει να είναι ο άντρας τρυφερός με τα βυζάκια της (όχι δόντια) και φέρεται πολύ ευγενικά. Είναι αξιοπρεπής άνθρωπος, λογική και φέρεται σαν μία φυσιολογικότατη γυναίκα. Είναι παιδί ξηγημένο.
Είχα μέρες να κατεβώ, συνεπώς ήμουν φορτωμένος. Όπως επίσης, είχα τον Αρίστο "δουλεμένο", ως αποτέλεσμα της κάβλας που φτάνει μέχρι τα αυτιά, από την έλλειψη αλλά και τα "θεάματα", στα οποία ιδιαιτέρως αρέσκομαι. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να καταλάβω ότι δε θα άντεχα και πολύ. Η Αλεξάνδρα, αφού της είπα τα ευχάριστα νέα, άρχισε - αφού με ρώτησε αν ήθελα να σκουπίσει το κραγιόν γιατί είχε βάλει πολύ και θα με γέμιζε, απάντησα καταφατικά - με πολύ όρεξη την περιποίηση: γλύψιμο @@, περάσματα από το κουλούρι μου (ρίγη ηδονικής ανατριχίλας) και φιλάκια στο στήθος, στις ρώγες, στο λαιμό. Μέσα στην κάβλα εγώ, άγγιζα την κορμάρα της (κοιλιά, ποδάρες, νινι) και της έδινα αισθησιακά φιλάκια (κοιλιά, πλάτη, λαιμό και λίγα στα χείλη, ενώ ρουφούσα τα βυζάκια της όποτε έβρισκα ευκαιρία). Με ρωτούσε κατά καιρούς αν μου αρέσει αυτό που μου κάνει... και όλα μου άρεζαν! (τυχαίο? Δε νομίζω ;) ). Με σκουφώνει στη συνέχεια και μου αρχίζει μία βαθειά πίπα, με πουτσοσκάμπιλα στα μάγουλά της και καυλωτικά επιφωνήματα. Δεν την άφησα και πολύ, διότι ήμουν φορτωμένος όπως είπα και ήθελα να τη γλεντήσω όσο περισσότερο γίνεται. Κάτι που της το είπα και ευθέως και δε δυσανασχέτησε καθόλου!!
Την πήρα από πάνω εκείνη, μετά ιεραποστολικό, όπου με δικές της υποδείξεις πώς να τοποθετηθώ, βίωσα πολύ ωραίες στάσεις (π.χ. με το πόδι της ψηλά, πολύ καυλερώτερο από το να είναι ξαπλωμένη, "σανίδα" στο κρεβάτι) και λίγο πισωκολλητό. [Το αυτή από πάνω μακράν το καλύτερο.] Το πήγαινα όσο πιο αργά μπορούσα. Μετά, τη ρωτησα αν μπορώ να χύσω στα βυζάκια της και το δέχτηκε χαρούμενα, όμως μου είπε "όχι στο πρόσωπο". Εδώ, φτάνουμε και στον τίτλο που έβαλα... καταλάβατε! Δεν πήρα σωστή γωνία με το σώμα της, δεν κατεύθυνα και τον Αρίστο χαμηλά, είχε συσσωρευτεί και ένα σωρό υλικό, οπότε η (πρώτη τουλάχιστο) ομοβροντία κάθε άλλο παρά στις βυζάρες της περιορίστηκε! Αντέδρασε σα να τη χτύπησε ρεύμα και είπε με παράπονο, όχι επιθετικά, "και το 'πα: όχι στο πρόσωπο!" Στενοχωρήθηκα που δεν το κατάφερα και κάθησα αμήχανος μέχρι να καθαριστεί με τα μωρομάντηλα. Αφού τελείωσε τον πρώτο αυτό καθαρισμό κάθησε και ευγενικά μου εξήγησε τη φασαρία που της προκάλεσα: έπρεπε να βγάλει το μακιγιάζ που είχε βάλει, να καθαριστεί ενδελεχώς και να βάλει καινούριο Λύπη Λεπτομέρειες, που αλλιώς είναι να έχεις μία (γενική) αίσθηση και άλλο να στο εξηγεί μία γυναίκα. Τη συμπάθησα πάρα πολύ. Φυσικά στο μέλλον θα είμαι ιδιαίτερα προσεχτικός μ' αυτό το θέμα, γενικά, με όλες τις γυναίκες, που από τη φύση τους νιώθουν την ανάγκη να γίνονται όμορφες ώστε να μας αρέσουν. Εδώ που τα λέμε, πολλές φορές φερόμαστε χοντροκομμένα, όμως αυτές είναι ευαίσθητες και καλαίσθητες, τα μωράκια μου τα γλυκά Ντροπή [κρύβω και γω ένα ευαίσθητο εαυτό, κατά βάθος τις λατρεύω τις γυναίκες]. Μπήκα περισσότερο στη γυναικεία ψυχολογία, αφουγκραζόμενος το παράπονο, αλλά και την έγνοια, την ανησυχία μιας γυναίκας, σαν αυτές που κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Δεν έχει σημασία αν είναι ιερόδουλη, είναι άνθρωπος, μια γλυκιά γλυκιά ψυχούλα. Και η συγκεκριμένη αισθάνθηκα πως άνετα θα μπορούσε να είναι ένα φιλαράκι μου Χαμόγελο
Αλεξάνδρα μου, αν τυχόν διαβάσεις αυτές τις γραμμές ή φτάσουν στα αυτάκια σου τα όμορφα, συγνώμη ματάκια μου για την ταλαιπωρία που σου 'κανα σήμερα το πρωί. Να ξέρεις ότι θα είμαι πολύ προσεκτικός από δω και πέρα, ό,τι μου είπες το άκουσα προσεκτικά και με άγγιξε Χαμόγελο :-*

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 28, 2011
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
kostas-1971
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
16 Ιουν 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
29
Likes:
6
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Ιουλίου, 2011
Εγραψες όλο αυτό τό κατεβατό για να μάς πείσεις ΝΑ ΜΗΝ ΧΥΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ!
Τσου ρε Λάκη !
K
kaviros69
29 Ιουλίου, 2011
Αυτό κατάλαβες μεγάλε, είναι και θέμα νοημοσύνης βέβαια, δεν έχω και μεγαλύτερες απαιτήσεις από σένα!
30 Ιουλίου, 2011
"Εδώ που τα λέμε, πολλές φορές φερόμαστε χοντροκομμένα, όμως αυτές είναι ευαίσθητες και καλαίσθητες, τα μωράκια μου τα γλυκά"

Πες μου σε παρακαλώ ότι θέλεις να σαρκάσεις εδώ απλά δεν το πέτυχες συντακτικά!!!
Π
Πύρκαυλος
30 Ιουλίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Like!! στο σχόλιο του Πύρ (όπως κάνομε και στον προσωποπάπυρο(=facebook)) ;)
30 Ιουλίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

μαλακια της παντως....γνωστη πορνοσταρ ελεγε πως στην ζωη της δεν πεταξε ποτε λεφτα σε κρεμες ημερας και νυχτος και διατηρουσε την σφριγηλη επιδερμιδα της χαρη στους τονους σπερματος που ετρωγε καθημερινα στην μαπα.....το ειχε σαν φαρμακο νεοτητας.....
G
gl
31 Ιουλίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Όντως, αυτή η άποψη έχει λογική βάση. Έχω ακούσει κι άλλους υποστηρικτές. Είναι επόμενο, αφού το σπέρμα περιέχει ένα σωρό θρεπτικά συστατικά!!
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6