Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 159 10
Sex Studio 314853
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Όλη την προηγούμενη εβδομάδα σκεφτόμουν την Ελένη. Είχαν περάσει αρκετοί μήνες από την τελευταία φορά που συναντηθήκαμε και ήθελα πολύ να την δω. Την επισκέφτηκα προχθές Δευτέρα το βράδυ στην Κατεχάκη. Για sex show. Με την Ελένη επιλέγω πάντα τα προγράμματα με τους δονητές. Γουστάρω να είναι η αφέντρα και να με πηδάει. Ο δονητής του sex show είναι λεπτός και μπαίνει πιο εύκολα στο κωλαράκι μου. Γουστάρω πολύ να με δέρνει. Έχουμε χημεία στο κρεβάτι. Χαμόγελο
Με καλωσόρισε στο studio. Μόλις την είδα ένιωσα πολύ όμορφα και άνετα. Εκείνη με το λαμπερό χαμόγελο της και τα όμορφα μαύρα μακριά μαλλιά της. Με έπιασε από το χέρι και έδωσε ένα φιλάκι. Τη φίλησα και εγώ. "Ήξερα ότι θα έρθεις" μου είπε. "Σου είχα στείλει μήνυμα" απάντησα. Με χαστούκισε στο κωλαράκι δυο-τρεις φορές και μου είπε να περάσω. Έδωσα στην κυρία τα 70€ για το sex show και μπήκα στο δωμάτιο. Έκπληκτη ήρθε η Ελένη αμέσως. "Γιατί πήρες sex show?" με ρώτησε. "Θα με γαμήσεις με το δονητή του sex show" της είπα. Με έσπρωξε στο κρεβάτι και έφυγε.
Έβγαλα τα ρούχα μου και ξάπλωσα. Ο πούτσος μου σκλήρυνε αμέσως. Τρελαίνομαι στην ιδέα να με δείρει η Ελένη και καυλώνω αμέσως. Ύστερα από μερικά λεπτά μπήκε το μωρό μου. Σηκώθηκα να τη φιλήσω και με κοίταξε με ένα βλέμμα άγριο. "Τι θέλεις?" ρώτησε. Έσκυψα να τη φιλήσω στην πόρτα και με έκανε πέρα. Με έσπρωξε στον τοίχο και κόλλησε από πίσω μου. Χούφτωσε το κωλαράκι μου και το χαστούκιζε. "Θα σου σκίσω την κωλάρα μωρό μου" και έβαλε τα χέρια της στο στήθος μου. Είχα καυλώσει απίστευτα και η στύση μου πίεζε τον τοίχο. Με έριξε στο κρεβάτι και μου είπε να κάνω sex show. "Άνοιξε τα πόδια σου πουτάνα και χαίδεψε το μουνάκι σου". "Είσαι η πουτάνα μου και θα σε γαμήσω απόψε". Ανάσκελα στο κρεβάτι, άνοιξα τα πόδια και χάιδευα την τρυπούλα μου. Μου έριξε λιπαντικό και με πρόσταξε να χώσω το δακτυλάκι μέσα της. "Γάμησε το μουνί σου πουτάνα" είπε. "Έτσι μπράβο". Έχωσα το δακτυλάκι μου στο κωλαράκι μου και μετά από λίγο έβαλα και δεύτερο δάκτυλο. "Έτσι μωρή καριόλα. Είσαι η πουτάνα μου απόψε και θα σε γαμήσω". Μου έδωσε να γλείψω το δονητή της. Τον έχωσε βαθιά μέσα στο στόμα μου. Μέχρι ου πνίγηκα. "Γύρνα στα τέσσερα" με πρόσταξε.
Έκατσα στα τέσσερα και πήρε το δονητή και σιγά σιγά το έσπρωξε μέσα μου. Ήταν απίστευτη η αίσθηση. Άρχισε να τον μαπινοβγάζει σιγά σιγά και μετά πιο γρήγορα. Πονούσα από την ηδονή και είχα σκύψει μέχρι πίσω το κρεβάτι. "Γάμησε με μωρό μου" της έλεγα και εκείνη συνέχιζε να με πηδάει με το δονητή της. "Αγκάλιασε με να νιώσω το κορμί σου πάνω μου". Με αγκάλιασε με το πληθωρικό σώμα της και το στήθος της ακουμπούσε στην πλάτη μου. "Την επόμενη φορά θα σε γαμάω με το strapon μωρό μου" είπε.
Έβγαλε το δονητή και γύρισα ανάσκελα. Τον έγλυψα ξανά με μανία. Άρχισε να με μαλακίζει για να τελειώσω. "Θέλω να χύσω πάνω στο δονητή σου και να γλείψω τα χύσια μου" είπα και εκείνη έφερε το δονητή δίπλα στον πούτσο μου και με μαλάκιζε δυνατά. Τελείωσα πάνω στο δονητή και στο κορμί μου. Ήταν πολύ ζεστά. Μου έδωσε να γλείψω το δονητή με τα χύσια μου. Τον έγλειψα με πάθος. Ήταν πολύ ωραίο. Μοναδικό!!
Σηκώθηκε και μου έδωσε χαρτί να σκουπιστώ. Καθίσαμε ξαπλωμένοι και κουβεντιάζαμε για διάφορα. Μου αρέσει τόσο η παρέα της που μακάρι να μην τελείωνε. Η Ελένη είναι πολύ γλυκός άνθρωπος.Χαμόγελο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 25, 2011
Όνομα κοπέλας
Ελένη
Warkas
Μέλος
8
Πόντοι:
6
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Σεπτεμβρίου, 2011
Ρε φίλε, αμα θες να κάνεις διαφήμιση του μαγαζιού τότε πούλα φυλλάδια και πλήρωνε να φτιαξεις το site ,αλλα μη μας
γαμας με arlequin-style φαντασιωσεις.
Προσοχή στους μούφα 'συναγωνιστές'.Ενταξει, πετυχε η διαφημιση, οσοι γουσταρουν υποταγη θα ερθουν στην ελενη..μπιαχ
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1