Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 219 10
Sex Studio
199829
Γενική βαθμολογία
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Τελευταία φορά που είχα επισκεφτεί τη Λίντα ήταν πριν από δύο χρόνια περίπου στο Λ. Καραγιάννη. Είπα λοιπόν να την επισκεφτώ και σε άλλο χώρο ,δεδομένου μάλιστα ότι όλες οι κριτικές που διάβαζα ήταν διθυραμβικές. Πράγματι λοιπόν διαπίστωσα και πάλι ότι όλες οι κριτικές ήταν σωστές και άξιζαν ακόμη και την τελευταία υπερβολή. Ας δούμε όμως την εμπειρια μου. Επισκέπτομαι το έν λόγω στούντιο προς το τέλος της δεύτερης βάρδιας . Ήμουν ο προτελευταίος πελάτης. Μου ανοίγει μία ευγένεστατη υπηρεσία (όχι εκείνη που χτυπάει τις πόρτες) και μπαίνω κατευθείαν στο δωμάτιο επιλέγοντας το απλό πρόγραμμα. Το δωμάτιο είναι μικρό χωρίς νιπτήρα και ντους,όμως διαθετει μωρομάντηλα και απολύμαντικο υγρό και ευτυχώς και τηλεόραση. Λέω ευτυχώς γιατί σ' αυτήν επικεντρωθηκα για 20-25 λεπτά. Όσο δηλαδή περίμενα τη Λίντα. Πάντως μπορώ να πω ότι η τσοντά που έπαιζε άξιζε και μου ... ανυψωσε αρκετά το ηθικό .Μετά λοιπόν τη μεγάλη αυτή αναμονή εισέρχεται σαν σίφουνας η Λίντα κράτωντας στο χέρι ένα baby oil. Αφού απολογηθηκε για την αργοπορία της μου λέει: Θέλεις να σου κάνω μασάζ ; Φυσικά της απαντώ . Είναι να ρώτας ; Ξαπλώνω μπρούμυτα και ξεκινάει ένα άκρως χαλαρωτικό αλλά και αισθησιακό μασάζ,το οποίο κράτησε αρκετά λεπτά.Μετά γυρίζω ανάσκελα και έρχεται πάνω μου. Τώρα αναλαμβάνω εγώ την πρωτοβουλία και αρχίζω να τη γλύφω για πολύ ώρα στο στήθος και να τη φιλάω στο λαιμό.Ταυτόχρονα τη χάιδευα στην ευαίσθητη περιοχή. Είχα αρχίσει να γίνομαι τούμπανο. Τότε ξεκινάει η περιπέτεια του στοματικού. Σκουπίζει με ένα μωρομάντηλο όλη την περιοχή και αρχίζει ένα όνειρικο καραμέλωμα - γλυψιμο στα @@. Πέθανα από ηδονή. Η τεχνική της είναι καταπληκτική. Τη σταμάταω για να μην έχουμε κανένα ατύχημα και τότε μου βάζει το σκούφο και ξεκινάει την πίπα. Δεν άντεξα πολύ. Σε λίγα λεπτά την ξανάσταμάτησα και της είπα να το κάνουμε σε ιεραποστολική στάση. Πράγματι άνοιξε τα πόδια σαν να έκανε ανάποδο σπαγγάτο και μπήκα μέσα με δύναμη. Τη σφυροκόπησα για λίγα λεπτά (που να άντεξω περισσότερο έτσι τούρμπο που με είχε κάνει) και κατέθεσα μέσα σε αίσθημα άγριας και έντονης ηδονής. Δεν με άφησε να βγω αμέσως από μέσα της αλλά συνέχισε να μου σφίγγει το πεος . Κάποια στιγμή βέβαια βγήκα και συζητήσαμε λίγο για διάφορα θέματα. Κατόπιν ανανέωσαμε το ραντεβού μας για άλλη φορά και έφυγε. Γενικά θα έλεγα ότι ήταν μία πολύ δυνατή εμπειρια,πραγματικός δύναμιτης στο κρεβάτι. Βέβαια αυτό σε καμία περίπτωση δε σημαίνει ότι βιάζεται. Κάθε άλλο . Έχει υπομονή και κάνει τα πάντα για να αφήσει ικανοποιημένο τον πελάτη. Το μόνο περίεργο με αυτή την κοπέλα είναι ,όπως έχουν γράψει μη άλλοι συναγωνίστες,ότι αποφεύγει να δείξει το πρόσωπο της. Ακόμα και στο ιεραποστολικό με το ένα χέρι έκρυβε το πρόσωπο της. Ποιος ξέρει ; Πάντως αυτό δε χαλάει σε τίποτα την όλη κατάσταση.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 23, 2011
Όνομα κοπέλας
Λίντα
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Ιουλίου, 2011
Ακόμα κρύβει το πρόσωπο? ήμαρτον!! έχω να πάω ένα χρόνο, την δοκίμασα 2 φορές αλλά αυτό με το πρόσωπο είναι πολύ σπαστικό και δεν ξαναπήγα.. τέλος πάντων είναι πράγματι πολύ καλή αλλά ας κάνει μια μεταμφίεση στα χαρακτηριστικά της καλύτερα.. ας βάλει μουστάκι!! με το γαμήσι που φτιάχνει και με μουστάκι πελατεία δεν θα χάσει..
V
Vassiliani
24 Ιουλίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
Ακομα κυκλοφορεις ρε παππου με γυναικεια στρινγκ και δονητη στον κωλο?
S
sel30
25 Ιουλίου, 2011
Δεν το κατάλαβα αυτό το σχόλιο φίλε. Με ξέρεις ? Είσαι σίγουρος ότι είμαι παππούς και φοράω στρινγκ και χρησιμοποιώ δονήτες?
irkanos
26 Ιουλίου, 2011
Σχολιο ειναι για τον Vassiliani
S
sel30
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4