Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1019 10
Sex Studio 834413
Γενική βαθμολογία

9.5
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Με την Κελλυ είχα πριν αρκετό καιρό μια πάρα πολύ καλή εμπειρία, και ελπίζοντας να περάσω το ίδιο καλά, ο δρόμος με έφερε στο studio Oriental

Για όσους δεν την ξέρουν η Κελυ είναι μια νεαρή μελαχρινή γυναίκα, με σπαστά μαλλιά μέχρι τους ώμους. Ομορφο στήθος, ωραία περιφέρεια με τα απαραίτητα γυναικεία love handles.
Γλυκό πρόσωπο, εκφραστικά μάτια, ζεστό χαμόγελο.

Για πρώτη φορά στο δωμάτιο Νο 4, το οποίο είναι η «ναυαρχίδα» του studio Δυο δωμάτια ουσιαστικά, το ένα η κυρίως κρεβατοκάμαρα και στον άλλο χώρο, αξεσουάρ όπως ο «σταυρός», το κλουβί και η βιτρίνα με ερωτικά βοηθήματα και στολές για τα πιο ιδιαίτερα προγράμματα,
Σφραγισμένες πετσέτες, σφραγισμένες παντόφλες, πληθώρα καλυντικών.
Αν και είχα πάει προετοιμασμένος από το σπίτι, ένα ακόμα αναζωογονητικό ντουσακι ηταν πρόκληση, στην πολυτελή ντουζιέρα.

Γελαστή και κεφάτη ήρθε μετά από λίγο στο δωμάτιο. Με θυμήθηκε από την προηγούμενη επίσκεψη μου και ετσι μιλήσαμε σε πολύ φιλικό κλίμα, πριν να ξεκινήσουμε την ολοκλήρωση του σκοπού της επίσκεψης μου.

Πολύ δυνατή στα προκαταρκτικά, με φιλία και γλειψίματα στον λαιμό, στο στήθος μου και όλο μου το σώμα. Μοναδικό καραμέλωμα στα @@κια για πολύ ώρα με άψογη χρήση της γλώσσας.
Διακοπή των περιπτύξεων απο πλευράς της και σειρά μου για ανταπόδοση.
Πολύ δεκτική και με εξαιρετική συμμετοχή με χάδια, αναστεναγμούς και βογκητά, άκρως αληθοφανή, ηδονικές εκφράσεις του προσώπου της, όσο ασχολιόμουν με τον λαιμό, το στήθος, την κοιλιά και όλη την ευαίσθητη περιοχή της.

Ώρα για στοματικό (το οποίο εξελίχθηκε σε διάφορες γωνίες), κάτι που η Κέλυ κατέχει αρκετά.
Βαθύ, υγρό με ελάχιστη χρήση χεριών.
Το sex που ακολούθησε ήταν πολύ υψηλών προδιαγραφών. Με πολλές στάσεις κάποιες και εκτός κρεβατιού, σε μεγάλη διάρκεια χρόνου, χωρίς ίχνος δυσανασχέτησης από πλευράς της.
Ιεραποστολικό. cow girl, στάση του λωτού, στα όρθια, νέο ιεραποστολικό και τέλος στα τέσσερα.
Θαυμάσια συμμετοχή σε όλη την διάρκεια, με αναστεναγμούς, αγκαλιές, χάδια και φιλιά από τις δυο πλευρές.

Ξαπλώσαμε δίπλα δίπλα και μιλήσαμε γα αρκετή ωρα μέχρι την στιγμή που έπρεπε να φύγει. Με χαιρέτισε με πεταχτό φιλάκι στο στόμα και ανανεώσαμε το ραντεβού μας.

Αν και ήταν μόλις η δεύτερη φορά που την συναντάω η χημεία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ μας είναι από τις καλύτερες δυνατές. Πέρασα και σήμερα θαυμάσια μαζί της και απόλαυσα όχι μόνο το sex, αλλά την όλη εν γένει παρουσία της στο δωμάτιο, μιας και έχει πολύ καλό χιούμορ και είναι καλή συζητητής.
Η δεύτερη μου φορά μαζί της ήταν κατά πολύ καλύτερη από την πρώτη την οποία είχα χαρακτηρίσει άψογη. Για να δούμε τι μπορεί να συμβεί στην τρίτη.........

Αυτά για την εμπειρία μου με την Κέλυ, που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη….

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 22, 2011
Όνομα κοπέλας
Κέλλυ
Υπηρεσίες
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
582
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική