Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 364 10
Sex Studio 414877
Γενική βαθμολογία

9.1
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Από καιρό είχα σκοπό να την επισκεφθώ και τώρα που επέστρεψε από την πατρίδα της,έλειψε κάμποσο,σκέφθηκα να μην το καθυστερήσω άλλο.Την ξέρω από παλιά,τότε δεν ήμουν μέλος στο σάιτ για να γράψω κριτική,και έτσι δεν χρειάστηκε δεύτερη σκέψη αν θα περάσω στο δωμάτιο όταν την αντίκρυσα στο σαλόνι.
Καταϊδρωμένος πέρασα στο δωμάτιο,αφού είχα πρώτα πληρώσει για ένα απλό πρόγραμμα στην τσατσά,και έκανα ένα δροσερό ντουζάκι.
Πολύ γλυκειά κοπέλα,ψηλό αλαβάστρινο κορμί,γαλανά μάτια,ξανθά κοτσιδάκια και πολυ ωραία χείλη.Χαμογελαστή ξάπλωσε δίπλα μου και αρχίσαμε τις περιπτύξεις που κράτησαν αρκετή ώρα.Είχα,φυσικά,ήδη καυλώσει όταν καραμέλωνε απαλά το μπαλάκια μου και δεν άργησε να μου φορέσει το προφυλακτικό.Ωραία τεχνική στο στοματικό,και πως να μην είναι με τέτοια χείλη,ενώ παράλληλα κρατούσα απαλά τα κοτσιδάκια της.Δύναμη στο σεξ,ήρθε πρώτα από πάνω σε πολύ χαλαρό ρυθμό και τελείωσα σε ιεραποστολικό με τα πόδια της ψηλά στους ώμους μου.
Πριν φύγει τα είπαμε λιγάκι,μιας και τόση ώρα δεν είχε χτυπήσει το κουδούνι.
Από τις πιο σίγουρες καταθέσεις που μπορεί να κάνει όποιος δεν θέλει να κάνει πειράματα με τα λεφτά του.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 20, 2011
Όνομα κοπέλας
Λάουρα
Νέο Μέλος
13
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού