Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 238 10
Sex Studio 271910
Γενική βαθμολογία

9.7
Εμφάνιση κοπέλας

10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
το συγκεκριμενο διδυμο το χω σταμπαρει εδω κ καιρο.
με μεγαλη μου χαρα εμαθα πως θα κανουν μια εμφανιση στο αμαρτωλο ορος δεν ηθελα κ πολυ για να αρπαξω μεσα μου,επειδη θα εκαναν μια εμφανιση για τους οπαδους τους εγω ειμαι ενας απ αυτους χωρις πολυ προσπαθεια εκανα εισοδο στο πεδιο μαχης.
μετα απο λιγο ερχονται κ τα μωρα.
αρχιζουν να γλυφονται ασταματητα,κ εγω τις κοιταγα με πολυ παθος ειχα καυλωσει αρκετα με γδυνουν κ αρχιζουν να με γλυφουν ασταματητα με πολυ τρελα σ ολο το κορμι,κ αρχιζω να τρελαινομαι καθως τις εβλεπα να φτυνουν η μια την αλλη δεν ειναι δυνατον λεω η βικυ μου φερνει τα βυζια στη μουρη κ η αμαντα μου παιρνε μια πιπα με πολυ φτυσιμο θα ηθελα να προσθεσω τι ροχαλα κ πλακομουνι επεσε δε μπορω να το περιγραψω .
στη συνεχεια αρχιζει η βικυ να με καβαλαει απο πανω με μανια ενω η αμαντα με εγλειφε στο υπολοιπο σωμα.
αρχιζουν κ με γλειφουν η μια στα αρχιδιακ η αλλη στο πουτσο αρχιζω να γαμαω την αμαντα ασταματητα με πολλες ξυλιες αυτος ο κωλος ειναι για πολυ μπιστηγμα.
με πολλα μπινελικια κ γλυψιματα συνεχισαμε με πολλες εναλαγες στο σεξ .
ημουν ετοιμος να παραδωσω πνευμα στηνεται η αμαντα στο καθρευτητη γαμαω στα ορθια κ ηβικυ εγλυφε στο μουνιτην αμαντα κ συγχρονως μου πιπιλιζε @@@@@ ακι τι καυλαθεε μου.
με ξαλωνει η βικυ με σταση καου γκερλ πανω κατω να βλεπω τη κωλαρα της τι ηδονη .
ερχεται απο πανω μου η αμαντα κ κανει κατι αεροπλανικα με καβαλαει η γλυκομουνα κ εβαζε το μουνι της στο πουτσοκεφαλο με ενα γλυκο τροπο .
το τελος δεν αργησε να ερθει στα τεσσερα κ τοσο που αντεξα μια χαρα με κοβω γιατι αυτες οι δυο ειναι σουπερσταρ με εκαναν να νιωθω πορνοσταρ.
το καλυτερο το αφηνω για το τελος τις τιμησα 2 φορες 1-1 το σκορ που λεει κ ηαμαντα νασται καλα καυλιαρες μου για τις στιγμες ηδονης που μου προσφερατε αν το ξανακανεται ενημερωστε με φιλια πολλα παντου

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 20, 2011
Όνομα κοπέλας
Αμάντα
Όνομα 2ης κοπέλας σε περίπτωση DUO
Βίκυ
Errikos77
Μέγας
99
Πόντοι:
4.280