Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 67 10
Sex Studio
89183
Γενική βαθμολογία
7.4
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Καινουριο ξανθο δυνατο τεμαχιο μεσα σε ροζακι συνολακι, σχετικα ομορφο προσωπακι, δεν χρειαστηκε να το σκεφτω περασα μεσα στα ενδοτερα...εκει που εχουν γραψει ιστορια Σαρα, Μονικα και Μιλααααααανα.!..η κοπελα μπηκε μεσα και αυτοσυστηθηκε με πολυ λιγα ελληνικα και περισοτερα αγγλικα ως Μαριανα Ρος.!!! ...μου λεει δεν με ξες.??? ειμαι πορννννν-σταααρ.! ...της απανταω σαν αλλος Σταθης Ψαλτης...Ας το δοιαλοοοο.!!! με αγροκοιταξε λεγοντας μου...δεν βλεπεις τηλεωραση γυρηζω τζοντες...!! ..της λεω θα ρωτησω τον gl θα σε ξερει.!! με το ζορι κρατιομουνα να μην σκασω στα γελια ή να μην κλαψω που δεν πηγα στην Βερονικα, το τελειωτικο χτυπημα ηρθε οταν την ρωτησα ποσο χρωνων ειναι και μου ειπαι να μαντεψω...της απαντησα 30.!! εεεε...αυτο ηταν της εριξα πανω 7 χρονια και ψιλοαγριεψε...εκει καταλαβα οτι εκανα μαλακια....γενικα η κοπελα απο σωμα εχει ωραιο χωρις καμπυλες που να σε αναστατωσουν, βυζακι μεσαιο κρεμαει ωραια, κωλαρακι απον, αν την κοιτας απο πισω δεν σου σηκωνετε, ξεκινησε χωρις προκαταρτικα κατευθειαν περασμα της καποτας αφου πρωτα προσφερε πρωτα αγριο καραμπαλικινγκ.!! η πιπα της μετρια, οπως και η θεση που πηρε αναμεσα απο τα ποδια ωστε να μην την χαιδευω, αρχισαμε ιεραποστολικα οπου διαπιστωσα το ολησθηρο μουνακι της, ή ξεχιλωμενο.??? η μουναρα της εξωτερικα φερει και αξεσουαρ πανω ψιλα ενα χρυσαφι σκουλαρικακι και ειναι ομορφο σχετικα συμαζεμενο, φιλακια στο λαιμουδακι της αφηνε και επερνε κατι εκφρασεις και καλα οτι το γουσταρει, της ζητησα να ανεβει απο επανω, εκει εδειξε οτι ξερει να γαμιετε, ανελαβε κανονικα με το ενα χερι στο στηθος μου και το αλλο πισω να κοντραρει τον πουτσο μου ωστε να μην βγενει αλλα και να μην μπενει ολος μεσα, χτυπησε ενα καλο ρυθμο οσπου με εκανε να χυσω χωρις να το καταλαβει, την αφησα να παιδευτει ακομα λιγο απολαμβανοντας τα βυζακια της και προσποιηθηκα εναν δευτερο οργασμο μου για να καταλαβει οτι εχυσα, σηκωθηκε ντυθηκε και σφαιρα.!
Γενικες γραμμες, δεν ξετρελαθηκα κιολας, η κοπελα δειχνει να το κατεχει το αθλημα αλλα δεν ξερει τι θελει ενας αντρας απο μια ιεροδουλη, θελει πολυ δουλεια ακομα θα ελεγα, για μενα δεν θα υπαρξει αλλη φορα....παντως για πορν σταρ δεν κανει μαλλον για αυτο το γυρησε στα μπουρδελα...
Γενικες γραμμες, δεν ξετρελαθηκα κιολας, η κοπελα δειχνει να το κατεχει το αθλημα αλλα δεν ξερει τι θελει ενας αντρας απο μια ιεροδουλη, θελει πολυ δουλεια ακομα θα ελεγα, για μενα δεν θα υπαρξει αλλη φορα....παντως για πορν σταρ δεν κανει μαλλον για αυτο το γυρησε στα μπουρδελα...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 16, 2011
Όνομα κοπέλας
Martina Rodhes
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Ιουλίου, 2011
who the fuck is Μαριανα Ρος; Υπάρχει πουθενά;
antisthenis
19 Ιουλίου, 2011
Ενα πρόχειρο ψάξιμό μου δεν έδωσε καρπούς πάντως..
M
Maaneskyggen
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2