Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 238 10
Sex Studio 271916
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση κοπέλας

10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Μεταμεσονύκτια τσάρκα στο βουνό. Τελευταίος σταθμός το Βρ. 60 κάτω.
Εδώ συνάντησα την Λάουρα, μια από τις πιο εντυπώσεις παρουσίες που κυκλοφορών αυτό τον καιρό.
Η Λάουρα δεν είναι άγνωστη στον μέσο στουντιάκια, μιάς και εδώ και 1,5 χρόνο περίπου εργάζεται στον όμιλο Κασσάνδρας..
Νεαρή, ψιλή, με όμορφο πρόσωπο, μαύρα ίσια μακριά μαλλιά, σαρκωδη χείλη,ωραιο σώμα
Όλα αυτά όμως πέρανε σε δεύτερη μοίρα, μπροστά στο εκπληκτικό μεγάλο φυσικό στήθος της, το οποίο πραγματικά είναι εργο τέχνης..

Αποφάσισα να τιμήσω μιας και είχαν περάσει 7 μήνες περίπου από την τελευταία μας συνάντηση και οι αναμνήσεις που έχω από αυτήν πάρα πολύ καλές.
Σύντομο φρεσκάρισμα στο μεγάλο δωμάτιο με το τζακούζι μέχρι την είσοδο της.
Έχει «βαρεθεί» να με βλέπει στης τσάρκες μου, με γνωρίζει φυσιογνωμικά και έτσι η κουβέντα που κάναμε φυσικό επακόλουθο.

Ξεκίνησε με φιλιά, χάδια και γλειψίματα σε όλο μου το σώμα Πολύ τρυφερή με καλή τεχνική στην χρήση της γλώσσας.
Ξέρει ότι το μεγάλο της ατού είναι το στήθος της, και μου το έφερε στο στόμα μου για ένα πιπίλισμα μακράς διαρκείας, χωρίς να σταματήσει και αυτή να με φιλάει, ενώ ταυτόχρονα μπορούσα και ασχολιόμουν με το «γατάκι της» μιας και η στάση που είχε πάρει ήταν ιδανική.
Το στοματικό της ηταν εξαιρετικό, Για πολύ ώρα χτυπήματα και περάσματα της γλώσσας στον κορμό, με ελαφρά φτυσίματα. Βαθύ κατά διαστήματα, χρήση χεριού όσο και εκεί που χρειαζόταν, χωρίς να αφήσει παραπονεμένη την γύρω περιοχή.
Ξάπλωσε ανάσκελα και αφέθηκε και στις δίκες μου περιπτύξεις, που έδειχνε να απολαμβάνει Εννοείται ότι το στήθος της είχε την μερίδα του λέοντος, ενώ οι εκφράσεις της και οι διακριτικοί αναστεναγμοί της δημιουργούσαν ένα πολύ ωραίο gee σκηνικό.
Με την ίδια φιλοσοφία ξεκίνησε και το sex ιεραποστολικά , με εκατέρωθεν φιλία χάδια και σφιχτές αγκαλιές. Τα ελαφρά βογγητά της είναι πολύ ερεθιστικά, χωρίς να σταματήσει να με χαϊδεύει, και να με σφίγγει με τα πόδια της.
Μοναδική αίσθηση, το πέρασμα του στήθους της στο σώμα μου, όσο αυτό «παλλόταν» στους ρυθμούς του cow girl, αλλά και μοναδική η θέα της Λάουρας να είναι κάθετη στο σώμα μου.
Στα τέσσερα γράφτηκε ο επίλογος μιας κατάθεσης υψηλού επιπέδου.

Μετά το τέλος χωρίς κανένα ίχνος βιασύνης, καθίσαμε στο κρεβάτι και μιλήσαμε. Ετοιμάζεται για τις διακοπές της και ήταν πολύ χαρούμενη οταν μου μιλούσε γι΄αυτό. Με πεταχτό διπλό φιλάκι στο στόμα με χαιρέτησε.

Ήταν η τρίτη μου φορά με την Λάουρα με μεγάλα χρονικά διαστήματα η μια από την άλλη, όμως και οι τρεις συνευρέσεις μας έχουν κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα. Η σημερινή όμως ήταν η καλύτερη. Άψογη συμμετοχή και τεχνική από μια πολύ όμορφη κοπέλα, με πλήρη άνεση χρόνου, μιας και όπως μου είπαν οι συναγωνιστές που με συνδευαν, ήμουν μέσα μίση ώρα. Εγώ είχα χάσει την αίσθηση του χρόνου……….

Αυτά για την εμπειρία μου με την Λάουρα, που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη….

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 10, 2011
Όνομα κοπέλας
Λάουρα
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
582
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια