Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 306 10
Sex Studio 580469
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Εχοντας φουσκοδεντριες ειπα να παω να δω τα κοριτσια του στουντίου πειραιως. Παρκινγκ ακριβως απο κατω. Η τσατσα ευγενικοτατη. Πραγματικα αποτελει παραδειγμα προς μιμιση για τις αλλες τσατσαδες του αθληματος. Ηταν χαμογελαστη προθυμη να εξηγισει τα προγραματα διμιουργοντας ενα πολυ ευχαριστο κλιμα.

Τα κοριτσια: Αλεξανδρα και Εβελινα. Την εβελινα την ειχε προτιμησει αλλος συναγωνιστης εκεινη την στιγμη. Ειναι ξανθια-ψηλη, ηλικιας περιπου 22 με καβλιαρικο προσωπο.
Η Αλεξανδρα...
Μελαχροινη ισιο μαλλι περιπου μεχρι τους ομους,κοντουλα περιπου 1,60 , αδυνατη(κατα τα γουστα μου πρεπει να παρει μερικα κιλα για να αποκτησει πιασιματα)προσωπο στρογυλοποιημενο, χαμογελαστη Ηλικιας 20 το πολυ 23. Βυζακια φυσικα.
country of origin: Romania.

Λογο της κρισης και του ΔΝΤ πηρα το απλο προγραμμα.Ξεκινησε με προκατακτικα του στυλ να μου τον παιξει και να φορεσει το σκουφι για πιπα. Πιπα ικανοποιητικη θα ελεγα.
Ξεκινησαμε με αυτη απο πανω.Εβαλε λιγο λαδι στο εργαλειο μου και στο δικο της και αρχισε την ιππασια. Ηταν στενη τοσο οσο χρειαζετε για να το ευχαριστηθει καποιος. Στην συνεχεια απο δικη της επιθυμια γυρισε στα 4 οπου εκει δεν αντεξα και εκτοξευτικε το υγρο πυρ. Λιγη κουβεντουλα, με χαιρετισε , με ευχαριστησε και αποχωρισε λεγοντας μου να ξεναερθω. Αν και στην αρχη οταν μπηκε στο ψιλο απογοητευτικα γιατι δεν ειχε πιασιματα, ομως ειναι γλυκια-ναζιαρα και φτιαχνει καλη ατμοσφαιρα.

Σε οσους αρεσουν οι αδυνατουλες-κοντουλες αυτη ειναι οτι πρεπει.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 10, 2011
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
pornolagnos1
Μέλος
Εγγραφή:
30 Οκτ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
9
Likes:
0
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού