Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 157 10
Sex Studio
173349
Γενική βαθμολογία
5.8
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Την εχω παρει την εν λογω πανω απο 1ο φορες απο τις οποιες τις 8 καταενθουσιαστηκα την αλλη χαλασε πολυ η Χημεια και δεν εχυσα κιολας,και σημερα εχυσα αλλα η κοπελα πλεον για μενα δεν το εχει...Με το που με βλεπει εκει στο χωλ σκαει ενα χαμογελο και με χαιρεταει και αποφασιζω να μπω.Στην αρχη καποια προκαταρτικα αλλα την εβλεπα και την ενιωθα καπωσ κρυα με καθολου συναισθημα και χωρις παθος.Δεν μαφησε γλυφομουνι οπως αλλες φορες,και ηθελε να την Γαμησω χωρις να μου παρει Πιπα,αλλα μαλλον δεν καταλαβε καλα σε ποιον απευθυνοταν και τελικα μου εκανε Πιπα 1,5λεπτου.Ανεβαινει απο πανω,την γυρναω στα 4,την ξαπλωνω κιολας οπως ειχε τουρλωσει την κωλαθρα της,την γυριζω ιεραποστολικα και μετα στα πλαγια οπου απο τα νευρα μου δεν αισθανομουν και πολλα και Γαμουσα με δυναμη και οργη.Στο τελος οταν ηρθε..ειμασταν και οι 2 μεσα στον ιδρωτα.Καθωσ ντυνοταν να φυγει της ειπα οτι δεν μου αρεσε σημερα και δεν ηταν τοσο καλη και δεκτικη οπως αλλες φορες και μου ειπε πως πηγε διακοπες 2 εβδομαδων στον εξοτικο Ποταμο της Επανωμης και ξεμαθε πως να ικανοποιει τον Πελατη...Ακουσον Ακουσον τι ειπε η Βουλγαρα η Βιολετα!!!!.....ΤΕΛΟΣ απο Μενα............
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 08, 2011
Όνομα κοπέλας
Βιολέτα
Υπηρεσίες
Διαγραμμένο μέλος 86473
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού