Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 238 10
Sex Studio
271910
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Αρχη του μηνα και ειπα επιτελους να επισκεφτω τη Βικυ καθως την ειχα στο μυαλο μου πολυ καιρο.Βεβαια στην αρχη νομιζα πως θα την εβρισκα στα της Κασσανδρας αλλα μετα διαπιστωσα οτι δουλευε Βριλλησου 60 εκεινη τη μερα,πραγμα ομως που δεν με χαλασε καθολου(αν και ομολογω αναγκαστηκα να κανω πολυ μεγαλη διαδρομη) καθως τετοια κουκλαρα δεν συνανταει κανεις συχνα.Τελος παντων φτανοντας μπαινω μεσα μου λεει η ευγενικη κυρια στην υποδοχη αν εχω ξαναρθει και αν ειχα ξαναπαει με την κοπελα και απανταω πως οχι απλα ειχα τσεκαρει φωτογραφιες της Βικυς.Μετα της μιλαει και...εμφανιζεται μπροστα μου ενα πανεμορφο και super sexy πλασμα απ τις γυναικες που μονο μια μτια αρκει για να γινεις τουρμπο!Πορτοκαλι εισιτηριο λοιπον και μπαινω δωματιο.Περιμενω κανα 15 λεπτο καθως τη χαιροταν ενας συναγωνιστης πριν ερθει σε μενα.Ερχεται λοιπον επιτελους η ωρα που μπαινει στο δωματιο η κουκλα.Μιλωντας μαζι της στην αρχη με χαρα μου διαπιστωνω πως συν τοις αλλοις ειναι και Ελληνιδα!Σηκωνομαι λοιπον απ το κρεβατι και αρχιζω φιλια παντου(τετοιο κορμι πρεπει να το χαιρεται κανεις οταν του δινεται η ευκαιρια) στο λαιμο της μετα στις σπανιες βυζαρες της που θες να πιπιλας για ωρες και μετα λιγο γλυψιμο στο γατακι της.Ολα αυτα αφου τα δεχτηκε και οχι μονο αλλα ανταποκρινοταν κιολας ξεκιναει εκεινη φιλωντας και γλυφοντας με παντου και ακουμπωντας τα βυζια της παντου πανω μου(παντου ομως).Ολα αυτα ακομα τα θυμαμαι και τρελαινομαι..Στη συνεχεια ξεκιαναει το κυριως με τη κουκλα να με ρωταει με μοναδικο τροπο(ειλικρινα): "πως θες μωρο μου" και γω νατης λεω να ερθει να κατσει πανω μου για να απολαυσω λιγο ακομα τις βυζαρες της..Καθ ολη τη διαρκεια αυτης της στασης της εδινα φιλια στο λαιμο στα βυζια και χαιδευα παντου και εκεινη συμμετειχε τελεια με φιλια και χαδια..Πριν ερθει το τελος ομως ηθελα να παρω μια γευση κι απ τα τελεια οπισθια της σε ενα πισοκωλητο οπου η θεα ηταν αλλο πραμα!Εκει λοιπον εφτασε η εκτονωση με τη Βικυ να καθεται 2-3 λεπτακια για μικρης διαρκειας κουβεντουλα(καθως περιμεναν εξω συναγωνιστες οπως ηταν αναμενομενο αλλωστε) και μετα χαιρετιομαστε με σταυρωτο φιλι(για την ακριβεια δεν αρκεστηκα μονο σε αυτο καθως δεν χορταινεται αυτη η καβλα).Εν κατακλειδι η κοπελα ειναι μια κουκλα με την οποια καθε cent που ξοδευεις πιανει τοπο.Σιγουρα θα φροντισω να την ξαναχαρω.Να σημειωσω επισης οτι η βαθμολογια θα ηταν πολυ υψηλοτερη αν μου επιτρεποταν.
Υ.Γ.:Οσον αφορα το χωρο τουλαχιστον εκει που μπηκα ηταν ολα αψογα σε στυλ ξενοδοχειου.
Υ.Γ.:Οσον αφορα το χωρο τουλαχιστον εκει που μπηκα ηταν ολα αψογα σε στυλ ξενοδοχειου.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 01, 2011
Όνομα κοπέλας
Βίκυ
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού