Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 39 10
Sex Studio
101003
Γενική βαθμολογία
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Αφησα και εγω το στιγμα μου στο στουντιο-συγκροτημα της Κοζανης, ειναι γενικα ευκολο να το βρεις αν εχεις παει μια φορα.! Εγω μετα απο λιγο κοπο το βρηκα, εξωτερικα δεν υπαρχει διαμωρφωση, ενα απλο 3Α ριγμενο, οπως και ο χωματοδρομος ο οποιος οδηγει σε αυτο, οποτε μην πατε με πλυμενο αμαξι εκει.! ...μεσα στο δεξι σπιτακι το οποιο ηταν το μονο ανοιχτο και μπηκα, ο χωρος υποδοχης στενος με 2 μικρους καναπεδες, μπροστα απο το κουζινακι, το δωματιο πολυ καλο καθαρο με διπλο κρεβατι και αντισυπτικα για τα χερια πανω στα κομοδινα. η τσατσα γνωριμη απο την Θεσσαλονικη, οπως και η κοπελα, Δαναη, μετενομασμενη πλεον σε Ειρηνη, την οποια την θυμαμαι πριν μια 4ετια πανω στο Α.Γεωργιου 4 που την ειχα προτωδει ειχα μπει χωρις 2η σκεψη, τοτε ηταν μια μικρη κοπελιτσα με τα ποιασηματακια της και τις βυζαρες τις, λιγακι ψαρωμενη, σημερα με το περασμα του χρονου παραμενει το ιδιο ποθητη στα ματια μου τουλαχιστων, αν και εχει αλαξει εξωτερικα, νταρντανεψε, ομορφυνε, λιγα παραπανησια κιλακια που σε φτιαχνουν παρα σε χαλανε, περηφερια με μπουταρες, γενικα σφιχτο κορμι, το βυζι της αν και ψιλοκρεμασμενο ειναι πολυ καλο μαλακο φυσικο, το μουνακι της εξωτερικα αγγιζει τα γουστα μου, ραφη.! μεγαλουτσικη με καλη αισθηση...
Αν και πηγα με ολες τις καλες προυποθεσεις να περασω καλα καπου το εχασα, μπορει να εφταιξε η κουραση, μιας και γυρνουσα απο Ιωαννινα και ειχα πανω μου σχεδον 500+κμ συνεχους οδηγησης με 1 ωρα σταση και ενα φραπογαλο στο χερι, οποτε περνω μεριδιο εφθυνης εγω, η Ειρηνη μου αφησε απλετο χρονο να ετοιμαστω πριν ερθει μεσα, με το που μπηκε ξαναγνωρηστικαμε και αρχισε ψιλοχαδακια τριβοντας το σωμα της πανω στο δικο μου, προσπαθοντας νε με φερει σε στηση αλλα περασμα καποτας στον μη σηκωμενο 100% πουτσο μου και μια πιπα ατονη και ανουσια, χαδακια απο μερους μου αφηνε σε ολο της το σωματακι ελευθερα, στην πραξη 2 κλασικες στασεις ιεραποστολικο και απο επανω αυτη να ξαπλωνει πανω μου, αναλαμβανοντας εγω απο κατω, στριμοχνωντας τα βυζια της πανω στο στηθος μου φερνοντας σε αποσταση αναπνοης το στομα της απο το προσωπο μου, αναστεναζοντας βαρια μυρηζα την τσιγαρισμενη ανασα της, περνοντας τσουρες τσιγαριλας πηρα μια δοση νικοτινης που μου εχει ληψει τελευταια αρκετα.!! ...τελειωσα ετσι απλα και διεκπαιρωτικα, μερικα αχ βαχ και μερικες ελαφρες προστυχοερωτησεις του τυπου ''τι κανεις καυλιαρη-μωρο μου'' δεν με συγγινησαν, ....και αυτο ηταν το στορυ, φινιτο, με αποχερετησε και αποχωρησε.
Γενικες γραμμες δεν με στιγματισε, δεν περασα καλα, μια απλη καταθεση που αν ημουν 100% ο εαυτος μου θα την χαρακτηρηζα ξεπετα, αν ηταν καποια επισκεψη μου σε καποιο στουντιο της σαλονικης δυσκολα θα την προτιμουσα ξανα. Δεν μου προσφερε κατι περησοτερο απο ενα απλο γαμησι να φυγουν τα χοντρα... .-
Αν και πηγα με ολες τις καλες προυποθεσεις να περασω καλα καπου το εχασα, μπορει να εφταιξε η κουραση, μιας και γυρνουσα απο Ιωαννινα και ειχα πανω μου σχεδον 500+κμ συνεχους οδηγησης με 1 ωρα σταση και ενα φραπογαλο στο χερι, οποτε περνω μεριδιο εφθυνης εγω, η Ειρηνη μου αφησε απλετο χρονο να ετοιμαστω πριν ερθει μεσα, με το που μπηκε ξαναγνωρηστικαμε και αρχισε ψιλοχαδακια τριβοντας το σωμα της πανω στο δικο μου, προσπαθοντας νε με φερει σε στηση αλλα περασμα καποτας στον μη σηκωμενο 100% πουτσο μου και μια πιπα ατονη και ανουσια, χαδακια απο μερους μου αφηνε σε ολο της το σωματακι ελευθερα, στην πραξη 2 κλασικες στασεις ιεραποστολικο και απο επανω αυτη να ξαπλωνει πανω μου, αναλαμβανοντας εγω απο κατω, στριμοχνωντας τα βυζια της πανω στο στηθος μου φερνοντας σε αποσταση αναπνοης το στομα της απο το προσωπο μου, αναστεναζοντας βαρια μυρηζα την τσιγαρισμενη ανασα της, περνοντας τσουρες τσιγαριλας πηρα μια δοση νικοτινης που μου εχει ληψει τελευταια αρκετα.!! ...τελειωσα ετσι απλα και διεκπαιρωτικα, μερικα αχ βαχ και μερικες ελαφρες προστυχοερωτησεις του τυπου ''τι κανεις καυλιαρη-μωρο μου'' δεν με συγγινησαν, ....και αυτο ηταν το στορυ, φινιτο, με αποχερετησε και αποχωρησε.
Γενικες γραμμες δεν με στιγματισε, δεν περασα καλα, μια απλη καταθεση που αν ημουν 100% ο εαυτος μου θα την χαρακτηρηζα ξεπετα, αν ηταν καποια επισκεψη μου σε καποιο στουντιο της σαλονικης δυσκολα θα την προτιμουσα ξανα. Δεν μου προσφερε κατι περησοτερο απο ενα απλο γαμησι να φυγουν τα χοντρα... .-
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 03, 2011
Όνομα κοπέλας
Ειρήνη
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού