Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 393 10
Sex Studio 352464
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Λοιπόν... το πρωί με βρήκε σε μια κατάσταση αμόκ! Οι ορέξεις μου είχαν χτυπήσει κόκκινο... τα μάτια μου ήταν καρφωμένα στο ρολόι τοίχου και περίμενα να περάσει η ώρα για να πλησιάσει 10:00 (ώρα που ανοίγουν τα studio)!!!

Μόλις ήρθε η κατάλληλη ώρα, ετοιμάζομαι και κατά τις 10:00 βρίσκομαι στην οδό Βριλησσού... τα "ιδρύματα" φαίνονταν ανοιχτά... αλλά μια "βόλτα" μου απέδειξε ότι τα περισσότερα δεν ήταν ουσιαστικά ανοιχτά... Υπηρεσίες και κοπέλες φτάνανε εκείνη την ώρα... οπότε πήγα για καφέ και θα επέστρεφα σε λιγάκι...

Μετά από καμιά ώρα και βάλε επέστρεψα!!!
Από όλη τη "βόλτα" και αυτά που είδαν τα ματάκια μου... επέλεξα κάτι δοκιμασμένο... τη Μαργαρίτα από Βριλησσού 55!

Ο "υπηρέτης" (το αρσενικό του υπηρεσία) ευγενέστατος...
Η Μαργαρίτα... όπως είχα αναφέρει και την άλλη φορά είναι "φρούτο" εκ Ρωσίας ορμώμενο... Ψιλή κοπέλα, με στητό, νεανικό στήθος, όμορφα εναρμονισμένο με το σύνολο κωλαράκι και όμορφα μάτια...
Το πορτοφολάκι μου άνοιξε και το χαρτονόμισμα έκανε φτερά!!! Χαμόγελο

Καθώς περίμενα, έκανα ένα γρήγορο ντουσάκι μιας και είχα όλα τα απαραίτητα... φρεσκοπλυμένη πετσετούλα που μύριζε soupline, αφρόλουτρο και την άραξα στο κρεβάτι βλέποντας "εκπαιδευτικά" προγράμματα...
Η αναμονή διεκόπη απότομα...
Μόλις γδύθηκε και ήρθε κοντά μου, χάζεψα τα όμορφα μάτια της... το όμορφο στήθος της...

Τεςπα... τα προκαταρκτικά της αρκετά καλά: φιλιά, χαδάκια, κάποια παιχνιδάκια, χειρομάλαξη για πλήρη ανόρθωση...
Πέρασμα πλαστικού parasol... και εκκίνηση στοματικού... σαφώς βελτιωμένο από την περασμένη φορά... βαθύ και υγρό... καλό!!!
Στα υπόλοιπα... φοβερή συμμετοχή... πολύ αληθοφανής...! Τα στησίματα καλά και οι εναλλαγές χωρίς αντιρρήσεις... Ο pitsirikos1 τελικά τα "έφτυσε" στο πισωκολλητό... όπου δεν άντεξε στο θέαμα...

Τελικά, το πρωινό μου ήταν (σ)εξαιρετικό!Χαμόγελο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 04, 2011
Όνομα κοπέλας
Μαργαρίτα
Pitsirikos1
Σπουδαίος
109
Πόντοι:
2.227
Ανάφερε αυτήν την κριτική