Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1019 10
Sex Studio 831776
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Έχει περάσει παραπάνω από ένας χρόνος από τότε που συνάντησα την Μαρίνα σε μια εμπειρία που είχε κυμανθεί στον μέσο όρο χωρίς να μου έχει αφήσει κάποιες αξιόλογες αναμνήσεις.
Όμως δεν μπορούσα να διανοηθώ πως μια γυναίκα με το παρουσιαστικό της, το αέρα και τα φυσικά προσόντα της, ήταν τόσο περιορισμένων δυνατοτήτων και όλο σκεφτόμουν τον τελευταίο καιρό να επιχειρήσω μια δεύτερη συνάντηση. Σήμερα ήταν η σωστή στιγμή.

Χρειάστηκε να περιμένω αρκετά στο γνωστό από προηγούμενη επίσκεψη μου, άψογο δωμάτιο Νο3 μέχρι την στιγμή που έκανε την είσοδο της η Μαρίνα. Πολύ φιλική, μιλήσαμε λίγο, έβγαλε το μαγιό που φορούσε για να αποκαλυφθούν οι πλούσιες καμπύλες της και να ξεκινήσουν τα πρώτα προκαταρκτικά.

Φιλιά και γλειψίματα στο στήθος και τον λαιμό μου με ταυτόχρονα απαλά χάδια στον «μικρό Cheyenne»
Χαμήλωσε το κορμί της για να συνεχίσει με Ισπανικό, μέχρι την στιγμή του στοματικού, το οποίο ήταν εξαιρετικά βαθύ με χτυπήματα της γλώσσας στον κορμό, χωρίς να χρησιμοποιεί χέρια, κάτι που εγώ τουλάχιστον προτιμώ, με περιποίηση και της γύρω περιοχής χωρίς να αφήσει παραπονεμένα και τα @@κια.

Όταν το στοματικό τελείωσε, ήρθε η σειρά μου για να την περιποιηθώ κάτι που έδειξε να δέχεται με ευχαρίστηση. Χάδια, αναστεναγμοί, αγκαλιές ήταν μέρος της συμμετοχής της στις δικές μου περιπτύξεις.
σαν συνέχεια των οποίων ήταν το sex που ακολούθησε.
Ιεραποστολικό, cow girl και επίλογος στα τέσσερα με άψογη θέα της εντυπωσιακής ομολογουμένως περιφέρειας της Μαρίνας. Σε όλη την διαδικασία, συμμετοχή υψηλού επιπέδου παρόμοια με αυτή των προκαταρκτικών, για να μην πω και καλύτερη.

Πολύ επικοινωνιακή και με άψογα Ελληνικά, μετά το τέλος έκατσε δίπλα μου γελαστή, αστειευτήκαμε, μιλήσαμε για την Ελλάδα, τους Έλληνες, τις διακοπές, μέχρι την στιγμή που έφυγε από το δωμάτιο αφού πρώτα με ευχαρίστησε.

Η δεύτερη μου συνάντηση με την Μαρίνα στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. «Εκμεταλλεύτηκε» την δεύτερη εύκαιρα και μου απέδειξε ότι είναι μια γυναίκα που ξέρει τα μυστικά του sex και πως να ικανοποιήσει έναν άνδρα, , γελαστή, υπομονετική, δεκτική, και με πολύ καλό social time μετά την συνεύρεση.
Αυτή την φορά πέρασα καλά μαζί της και με έκανε να αναθεωρήσω την άποψη που είχα γι΄ αυτήν μετά από την πρώτη μας συνεδρία.

Αυτά για την εμπειρία μου με την Μαρίνα, που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη….

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 03, 2011
Όνομα κοπέλας
Μαρίνα
Υπηρεσίες
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
583
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού