Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 238 10
Sex Studio
271910
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
το τι λενε για τη βικυ ποσως με ενδιαφερει μονο αν μπεις μαζι της δωματιο μπορεις να το καταλαβεις το κοριτσι οχι απλα το χει μπορει να διδαξει κ σε αλλα κοριτσακια το αντικειμενο ειναι πολυ εντυπωσιακη ξανθια ψιλη βυζαρες κωλαρα κορμαρα κ παν απολα τιμαει τα λεφτα που παιρνει περιμενα λιγο γιατι τα δωματια ηταν γεματα ημουν τυχερος γιατι ημουν ο τελευταιος μπαινει μεσα το τανκς με χαμογελο οπως παντα σκετη γλυκα τα προκαταρκτικα της τελεια μου φερνει της βυζαρες της στη μουρη τα περιποιηθηκα αρκετη ωρα μετα απο λιγο αρχισε να τα τριβει τι καυλα σ ολο μου το κορμι με γδυνει κ αρχιζει μια ισπανικη πολυ ερεθιστικη να σημειωσω οτι οταν σε γδυνει σου διπλωνει κ τα ρουχα αρχιζει να με γλυφει σ ολο το κορμι τι μουναρα που ειναι μου αρχιζει μια πιπα βαθεια υγρη με πολλα φτυσιματα κ η ανορθωση ηταν γεγονος με πολλα φτυσιματα ισως η καλυτερη στην17ετη καριερα μου καθεται πανω μου με πολυ ενταση σαν να με βιαζε μου τριβε κ τα βυζια της στη μουρη την γυρναω ανασκελα κ αρχιζω το σφυροκοπημα προσφερεται για αγριες καταστασεις μετα απο λιγο την γυρναω στα τεσσερα απιστετη θεα αυτη η κωλαρα να τη βλεπεις κριμα που δεν τη δινει πισωκολλητο με πολλες ξυλιες με ξαπλωνει δε σταση καουγκερλ να βλεπω το ωραιο τατου της ειμαι ετοιμος να χυσω την γυρναω στα 4 τι γλυκο μουνι που εχει μωλις το καταλαβε φαιρνει το το μουνι προς τα πισω με σφυγγει στη πλατη με αρμεξε κανονικα το καλυτερο σεξ της ζωης μου πολυ καλη εμπειρια κ το ωραιο ειναι οτι δε βιαζεται ειναι γλυκια κ πολυ σεξυ δε μπορω να βαλω παραπανω βαθμο λογω των λιγων κριτικων αν μπορουσα θα εβαζα 10 να σαι καλα μουναρα μου θα τα ξαναπουμε συντομα:
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Βίκυ
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού