Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 164 10
Sex Studio 143488
Γενική βαθμολογία

7.7
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Νεαρη Ουγγαρεζα,πολυ ομορφη φατσουλα,πολυ τρυφερο κορμι,κωλαρακι κολαση,μικρο βυζι μυτερο.Εχει ανοιξει και το μαλλι της καπως σε χρωμα αλλα μαλλον την προτιμαω εντελως μελαχρινη οπως την ηξερα.Την πηρα για 50ε με 69.
Δε θα πρωτοτυπησω ουτε κι εγω σχετικα με αυτα που γραφονται τον τελευταιο καιρο γι'αυτην.Εχει παρει φορα η μικρη και γαμαει κυριολεκτικα.Ηταν η 4η συναντηση μαζι της,με θυμοταν παρα πολυ καλα και μου το εδειξε οσο καλυτερα μπορουσε.
Στο ξεκινημα ξαπλωσε διπλα μου,αγκαλιαστηκαμε,φιλακια στο στομα αλλα οχι γλωσσα οπως οταν ειχε πρωτοερθει.Χουφτωμα και παιξιμο πουτσου ωστε να με καυλωσει και εξωτερικα δαχτυλακια σε μουνι και κωλο απο μερους μου.
Τα κλασσικα...την εστησα μπρουμυτα και τριφτηκα πανω της,πολυ δυνατο τριψιμο γυμνης πουτσας στην κωλοτρυπιδα το οποιο απολαμβανει καθε φορα.
Στη συνεχεια γυρισμα απο μπροστα και μαξιλαρι κατω απ'τα κωλομαγουλα ωστε να τη φερω στο πιατο που λεμε.Γλειφομουνι και γλειφοκωλι σε αυτη τη σταση αλλα δε συγκινηθηκε ιδιαιτερα πρεπει να πω.Εδω να της βαλουμε και ενα μειον...Το συστημα ηταν προχειρα καθαρισμενο με μωρομαντηλο και δε το απολαυσα οπως την αλλη φορα που το ειχε φρεσκοπλυνει.
Τελοσπαντων...ημουν ηδη καυλωμενος οποτε μου περασε την καποτα πολυ σωστα και μου εκανε μια πιπα μετρια θα ελεγα αλλα τουλαχιστον δε με κακοποιησε οπως την αλλη φορα.Νομιζω θελει λιγη δουλεια στην πιπα ακομα.
Στησιμο στα 4 και πισωκολλητο διοτι ως γνωστον διαθετει τρομερη τεχνικη σ'αυτο και κουναει και αυτη τον κωλο της μπρος πισω και ελαφρως κυκλικα σε πολυ καλο τεμπο.Οποτε σε γαμαει αυτη στην ουσια και δε χρειαζεται ουτε να κουνηθεις σχεδον.Ισως ειναι η μοναδικη αυτη την εποχη που το κανει.Μαλιστα σε καποια στιγμη εκλεισε και τα ποδια της και τα περασε μεσα απ'τα δικα μου οποτε στενεψε το μουνακι και με τα φοβερα της κουνηματα με τελειωσε ενω συγρονως ειχε γυρισε και το ενα της χερι και μου τσιμπουσε την ρωγα.Την δεξια συγκεκριμενα...
Μετα το τελειωμα ξαπλωσε παλι διπλα μου,αγκαλιαστηκαμε λιγο,μου'βγαλε την καποτα και την πεταξε και μαλιστα ηθελε να μου φερει και χαρτι να τον σκουπισω.
Επισης παρατηρησα οτι πλεον εχει αποκτησει και ανεση στα ελληνικα οποτε δουλευει καλυτερα και το επικοινωνιακο κομματι.Λεει καποιες ατακες-κοπλιμεντα δηλαδη για να σε ανεβασει,δειχνει πιο ανετη πλεον.
Συμπερασμα...Νομιζω πως η Λαουρα εφοσον μεινει και συνεχισει,θα μας κανει να τη θυμομαστε για χρονια.Εχει παρει πολυ φορα,δειχνει οτι το γουσταρει κιολας και δεν παιζει απλα ενα καλο θεατρο.Νοιαζεται πραγματικα να φυγεις ικανοποιημενος και εχοντας σημερα την 4η επιτυχημενη καταθεση μαζι της τολμω σιγα σιγα να την βαλω στα πολυ υψηλα κλιμακια της μπουρδελοκαταστασης στη Θεσσαλονικη.Τουλαχιστον στην κατηγορια παιδων ειναι Νο1 τωρα...
Καποιες μικρες λεπτομερειες λιγο να διορθωσει και θα ειναι τελεια.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 01, 2011
Όνομα κοπέλας
Λάουρα
al pacino
Τιμημένος
293
Πόντοι:
13.755
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια