Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 164 10
Sex Studio
143488
Γενική βαθμολογία
5.9
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Είχα διαβάσει για τη Λάουρα ότι είναι επαγγελματίας και τιμάει τα λεφτά που παίρνει και πήρα την απόφαση να την επισκεφτώ.Είχα και κάποιες ενναλακτικές προτάσεις από καλές κριτικές αλλά αυτή είχε τα πιο θετικά σχόλια.Έτσι την επισκέφτηκα πρώτη.
Βλέποντας τη να βγαίνει από τον προηγούμενο δεν μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση και μάλλον θα έφευγα.
Με κράτησε όμως η συμπεριφορά της που με τον τρόπο της έδειξε ότι θα ξηγιότανε ωραία.
Έτσι και έγινε.Έδωσα το 30αρι και αφού κάναμε πρώτα λίγο σεξ με την τσατσά (κοινώς μου έσπασε λίγο τα αρχίδια δώσε κάτι παραπάνω δώσε και μένα μπάρμπα και τέτοια) ήρθε η Λάουρα.
Πολύ φιλική και πρόθυμη με κουβεντούλα την έστησα στα 4 να παίρνει πίπα και γω να παίζω το μουνάκι της.
Κανένα πρόβλημα στα χάδια, η πίπα καλή και με διάθεση ενώ δεχόταν υποδείξεις και ανταποκρινόταν αμέσως.
Στο γαμήσι ιεραποστολικό και πισωκολλητό επίσης άψογη, άνετα πάει για όσκαρ.
Γενικά η κοπέλα σε κερδίζει με την διάθεση και τον επαγγελματισμό της και σίγουρα θα ξαναπάω.
Το 5 στην απόδοση προς τιμή έχει να κάνει πάντα σε σχέση με Αθήνα όπου τα κάνεις ισπανικό,πρωκτικό,69,ακάποτο,κατάθεση στο στόμα όλα με 20 ευρώ
Βλέποντας τη να βγαίνει από τον προηγούμενο δεν μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση και μάλλον θα έφευγα.
Με κράτησε όμως η συμπεριφορά της που με τον τρόπο της έδειξε ότι θα ξηγιότανε ωραία.
Έτσι και έγινε.Έδωσα το 30αρι και αφού κάναμε πρώτα λίγο σεξ με την τσατσά (κοινώς μου έσπασε λίγο τα αρχίδια δώσε κάτι παραπάνω δώσε και μένα μπάρμπα και τέτοια) ήρθε η Λάουρα.
Πολύ φιλική και πρόθυμη με κουβεντούλα την έστησα στα 4 να παίρνει πίπα και γω να παίζω το μουνάκι της.
Κανένα πρόβλημα στα χάδια, η πίπα καλή και με διάθεση ενώ δεχόταν υποδείξεις και ανταποκρινόταν αμέσως.
Στο γαμήσι ιεραποστολικό και πισωκολλητό επίσης άψογη, άνετα πάει για όσκαρ.
Γενικά η κοπέλα σε κερδίζει με την διάθεση και τον επαγγελματισμό της και σίγουρα θα ξαναπάω.
Το 5 στην απόδοση προς τιμή έχει να κάνει πάντα σε σχέση με Αθήνα όπου τα κάνεις ισπανικό,πρωκτικό,69,ακάποτο,κατάθεση στο στόμα όλα με 20 ευρώ
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 30, 2011
Όνομα κοπέλας
Λάουρα
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Ιουλίου, 2011
Σωστός για την τήρηση της κλίμακας στην βαθμολογία, τυχερέ αθηναίε
M