Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 168 10
Sex Studio
166441
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
ειχα μια διαθεση για εκφυλη καυλιτσα.....οπως ταιριαζουν ι περιγραφες της αντριαννας...παω λοιπον και την βλεπω..ξανθια με προστυχη σκυλε φατσα βυζι τουμπανο ψευτικο και ωραιο σωμα...
λεω ας περασω να φαω την πατατα μου....κοβω παραβολο για γυμνο τσιμπουκι....
και εκει καπου αρχιζω να ακολουθω τις συμωουλες του φορουμ (τζο ,γλ,γκαμε οβερ....)
,μπαινει μεσα και αρχιζω κουβεντουλα απο που εισαι κτλ..
σκαω μετα το παραμυθι..ηρθε ενας φιλος και περασε πολυ ωραια γι αυτο ηρθα....μου ειπε εισαι πολυ καλη,επαθε πλακα κτλ...
ε ρε παιδια επιασε τοπο....
ξεκιναει μια πιπα...τι να λεμε...πολυ ωραια...με πολλα ντιπ..πολλα φτυσιματα..χτυπηματα στη γλωσα της...τον εβαζε μεσα και φουσκωνε το μαγουλο της και τον πετουσε με δυναμη εξω...,και επισης ειχαμε 2 γυρους καραμπαλικινγκ....ποναγαν τα @@ μου απο το ρουφηγμα μετα....και επισης poly eye contavt στην πιπα...διηρκησ περιπου 10 λεπτα το τσιμπουκι...
να πω πως αφησε λιγο δαχτυλακι στο μουνακι της...
μετα κουμπωσε την κρεμα και ηρθε απο πανω αφου της το ζητησα αλλα δυσανασχετησε λιγο...
εκατσε λιγο απο πανω αλλα κουνηθηκε ωραια..
μετα την εβαλα στα 4 οπου την σφυροκοπησα χωρις να δυσανασχετησει κτλ...μονο κατι κραυγες εβγαζε...προφανως ψευτικες..αλλα τον επαιρνε ολο μεσα..δεν επαιξε πουστια..
με λιγα λογια δεν εκλαψα τα λεφτα μου ωραια περασα...αλλα δεν ξερω αν ξανα παω γιατι αν ειναι να τις πληρωνεις και να πρεπει να τις πατησεις και προλογο η κανα τονο κοπλιμεντα για να γαμηθουνε σωστα τι καταλαβαμε?????????
ετσι το βλεπω εγω....
λεω ας περασω να φαω την πατατα μου....κοβω παραβολο για γυμνο τσιμπουκι....
και εκει καπου αρχιζω να ακολουθω τις συμωουλες του φορουμ (τζο ,γλ,γκαμε οβερ....)
,μπαινει μεσα και αρχιζω κουβεντουλα απο που εισαι κτλ..
σκαω μετα το παραμυθι..ηρθε ενας φιλος και περασε πολυ ωραια γι αυτο ηρθα....μου ειπε εισαι πολυ καλη,επαθε πλακα κτλ...
ε ρε παιδια επιασε τοπο....
ξεκιναει μια πιπα...τι να λεμε...πολυ ωραια...με πολλα ντιπ..πολλα φτυσιματα..χτυπηματα στη γλωσα της...τον εβαζε μεσα και φουσκωνε το μαγουλο της και τον πετουσε με δυναμη εξω...,και επισης ειχαμε 2 γυρους καραμπαλικινγκ....ποναγαν τα @@ μου απο το ρουφηγμα μετα....και επισης poly eye contavt στην πιπα...διηρκησ περιπου 10 λεπτα το τσιμπουκι...
να πω πως αφησε λιγο δαχτυλακι στο μουνακι της...
μετα κουμπωσε την κρεμα και ηρθε απο πανω αφου της το ζητησα αλλα δυσανασχετησε λιγο...
εκατσε λιγο απο πανω αλλα κουνηθηκε ωραια..
μετα την εβαλα στα 4 οπου την σφυροκοπησα χωρις να δυσανασχετησει κτλ...μονο κατι κραυγες εβγαζε...προφανως ψευτικες..αλλα τον επαιρνε ολο μεσα..δεν επαιξε πουστια..
με λιγα λογια δεν εκλαψα τα λεφτα μου ωραια περασα...αλλα δεν ξερω αν ξανα παω γιατι αν ειναι να τις πληρωνεις και να πρεπει να τις πατησεις και προλογο η κανα τονο κοπλιμεντα για να γαμηθουνε σωστα τι καταλαβαμε?????????
ετσι το βλεπω εγω....
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 29, 2011
Όνομα κοπέλας
Αντριάννα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού