Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 17 10
Sex Studio
168697
Γενική βαθμολογία
9.5
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Τελικά ο άνθρωπος δεν αλλάζει …. Η Κωνσταντίνα παραμένει ένα γλυκό και πολύ καλό κορίτσι… Το στούντιο που δουλεύει τώρα πολύ καλό , καινούργιο με πολύ ωραία και καθαρά δωμάτια με όλα τα απαραίτητα (ντους, νιπτήρα, τηλεόραση, κλιματισμό , πετσέτες, κλπ..) αν και λίγο δύσκολο να το βρεις….
Η Κωνσταντίνα ομιλητικότατη (χωρις όμως να φλυαρεί) με άπταιστα ελληνικά , λίγο μαυρισμένη από την θάλασσα και με πολύ όρεξη (όπως αποδείχτηκε) για δουλειά… Άψογο στοματικό , βαθύ (όλο μέσα μέχρι τα @@) που σε κάνει πύραυλο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα …. Στο σεξ όλες οι στάσεις με πολύ πάθος (έρωτα κάνεις παρά σεξ) και με κραυγούλες καύλας… όπως όλοι γνωρίζετε … . Ε δεν μου άφησε και πολλά περιθώρια … τελείωσα με μεγάλη ένταση !!!!
Η Κωνσταντίνα ομιλητικότατη (χωρις όμως να φλυαρεί) με άπταιστα ελληνικά , λίγο μαυρισμένη από την θάλασσα και με πολύ όρεξη (όπως αποδείχτηκε) για δουλειά… Άψογο στοματικό , βαθύ (όλο μέσα μέχρι τα @@) που σε κάνει πύραυλο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα …. Στο σεξ όλες οι στάσεις με πολύ πάθος (έρωτα κάνεις παρά σεξ) και με κραυγούλες καύλας… όπως όλοι γνωρίζετε … . Ε δεν μου άφησε και πολλά περιθώρια … τελείωσα με μεγάλη ένταση !!!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 26, 2011
Όνομα κοπέλας
Κωνσταντίνα
rockstar
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Μαρτίου, 2012
Ρε μεγάλε, πού πέφτει αυτό το μέρος; Μένω Κορινθία & δεν ξέρω πού πέφτει η περιοχή "Μπαθαρίστρα"!! Όπως βγαίνεις από Κόρινθο και πας προς Ισθμό είναι;
Korinthios_Kitsos
28 Μαρτίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
Στο φυτωριο Ασλανη κανεις δεξια λιγο ευθεια 200 μετρα και στο αριστερο σου χερι το Jumbo στο δεξι εμεις
konstantinas
28 Μαρτίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
Υπέροχα!! Ελπίζω να επισκεφτώ το μέρος σύντομα και να είναι έτσι όπως το περιγράφουν!! Ευχαριστώ πολύ
Korinthios_Kitsos
03 Μαΐου, 2012
ρε παιδες ειναι τοσο γαματο το studio στην κορινθο το εχω δει απο εξω πως ειναι και σκεφτομε να παω σε 3ις μερες.. ειναι τοσο καλο οσο εχω ακουσει αν μπορειτε δωστε μου μερικες γνωμες οσοι εχετε παει ευχαριστω...
K
kapios_gamias@hotmail.com
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4