Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 364 10
Sex Studio 414877
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Εχοντας διαβασει κριτικες αλλων συναδελφων περι βαρβαρας, μια και βρεθηκα στην περιοχη ειπα να δοκιμασω. Οντως εμφανισιακα ειναι μια ωραια γυναικα, ωριμη που δεν περναει απαρατηρητη ειδικα οταν απομακρυνεται Γλώσσα..εχει πολυ ωραιες καμπυλες στα σημεια που πρεπει και στην ποσοτητα που πρεπει (για τα δικα μου γουστα παντα)..δινω λοιπον το πορτοκαλι εισιτηριο και περιμενω..μετα απο 10 ηρθε η κυρια, γεια σου κλπ μαλακιουλες, αρχιζει να τριβεται με το στηθος της πανω μου για μισο λεπτο, κσι μετα προσπαθει στην πεσμενη τσαπου να τοποθετησει το λαστιχακι..τελειως απομακρυσμενη απο μενα, στο κατω μερος του κρεβατιου και με σταση σωματος τετοια που το μονο που εφτανα ηταν το αριστερο της χερι !!..που ειναι τα φιλια, που ειναι τα χαδια, που ειναι τα γλωσσοφιλα , που ειναι η κουβεντουλα, που ειναι το gfe ? κλπ....ελεγα τα μισα να κανει απο αυτα που αναφερουν οι αλλοι συναδελφοι καλη θα ειναι...ελα ομως που δεν εκανε ουτε το 1/3..το μονο θετικο για να ειμαι αντικειμενικος και δικαιος , ειναι οτι στην πραξη (πισοκολλητο στα γονατα) προσφερει φοβερη θεα, και επειδη ημουν τσιτα με την συμπεριφορα της αργουσα να ολοκληρωσω. δεν ειπε κουβεντα (και εδω),ουτε διαμαρτυρηθηκε..απλα περιμενε να τελειωσω..και φευγοντας ειπε: ποτε θα πας διακοπες? και οταν της απαντησα ¨τον αυγουστο" απορησε και ειπε : καλα εμεις τι θα κανουμε εδω? μονη μου θα ειμαι? " εμ κοριτσι μου με την συμπεριφορα αυτη μονη σου θα εισαι και οχι μονο τον αυγοστο, αλλα πολλους μηνες του χρονου..αυτη ηταν η -αρνητικη-εμπειρια μου με την βαρβαρα, που ελπιζω να μη την βιωσει κανενας αλλος..απλα να ημουν η "κακη" φαση της..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 24, 2011
Όνομα κοπέλας
Βαρβάρα
athal
Ανώτερος
39
Πόντοι:
6.555
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια