Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 168 10
Sex Studio
396581
Γενική βαθμολογία
7.2
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Μπηκα μεσα καπως φουριοζος και δεν προλαβα να δω καλα την δευτερη κοπελα που ηταν μαζι με την Ελενα.
Η Ελενα ομως μου αρκουσε και μου περισευε οπως χτυπησα κατευθειαν εκει.
Πολυ αδυνατη μη εκφυλο προσωπο σκουλαρικια μεγαλα στηθη συλικονης ηταν το καλυτερο πρωινο που θα μπορουσα να εχω.
Δεν με αφησε να περιμενω πολυ οποτε σχεδον αμεσως μπηκαμε στο παιχνιδι.
Αρχισαμε με καποιες αμοιβαιες φιλοφρονησεις και αρχισε το ψητο.
Μου εκανε ενα πολυ καλο τσιμπουκι κοιτωντας με στα ματια ενω εγω δεν μπορουσα να παρω τα ματια μου απο επανω της.
Το εκανε τοσο καλα.....
Στα καπακια αρχισε το σεξ με την κοπελα να συμμετεχει ενεργα με μικρες κραυγουλες και εμενα στην αρχη να της τα χωνω σιγα σιγα και μετα ολο και πιο εντονα.
Δυστηχως ο χρονος μας εληξε συντομα αφου δεν μπορεσα να κρατηθω και πολυ αλλα τα περασα φανταστικα με μια κοπελιτσα φινα. Αυτα
Η Ελενα ομως μου αρκουσε και μου περισευε οπως χτυπησα κατευθειαν εκει.
Πολυ αδυνατη μη εκφυλο προσωπο σκουλαρικια μεγαλα στηθη συλικονης ηταν το καλυτερο πρωινο που θα μπορουσα να εχω.
Δεν με αφησε να περιμενω πολυ οποτε σχεδον αμεσως μπηκαμε στο παιχνιδι.
Αρχισαμε με καποιες αμοιβαιες φιλοφρονησεις και αρχισε το ψητο.
Μου εκανε ενα πολυ καλο τσιμπουκι κοιτωντας με στα ματια ενω εγω δεν μπορουσα να παρω τα ματια μου απο επανω της.
Το εκανε τοσο καλα.....
Στα καπακια αρχισε το σεξ με την κοπελα να συμμετεχει ενεργα με μικρες κραυγουλες και εμενα στην αρχη να της τα χωνω σιγα σιγα και μετα ολο και πιο εντονα.
Δυστηχως ο χρονος μας εληξε συντομα αφου δεν μπορεσα να κρατηθω και πολυ αλλα τα περασα φανταστικα με μια κοπελιτσα φινα. Αυτα
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 23, 2011
Όνομα κοπέλας
Έλενα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού