Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 168 10
Sex Studio 166419
Γενική βαθμολογία

7.4
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Βραδινή επίσκεψη στο Ίδρυμα της Φρίξου 14 με σκοπό να δοκιμάσω και εγώ την παρεξηγημένη Ανδριάννα. Οι όποιες αναστολές μου για την εν λόγω κορασίδα κάμφθηκαν τις τελευταίες ημέρες λόγω των βελτιωμένων κριτικών που έχει το τελευταίο διάστημα.
Πρόκειται για μια εντυπωσιακή κοπέλα που σε αναστατώνει με την πρώτη ματιά, κορμί λαμπάδα, πεταχτό και ζουμερό κολαράκι, βυζί τούμπανο, μαλλί ξανθό στάχυ, και αγέρωχο πρόσωπο με μπλαζέ ύφος.

Μετά από πολύ σύντομη διαπραγμάτευση με την κατά τα άλλα συμπαθέστατη και ευγενέστατη μαντάμ πέρασα με απλό μειωμένο, δηλαδή με 30 ευρώ. Η κοπέλα κάνει τα πάντα, έως και πρωκτικό με διάφορες άλλες μεγαλύτερες τιμές.

Μόλις μπήκε στο δωμάτιο την αιφνιδίασα ανοίγοντας διάπλατα την αγκαλιά μου
και την παρέσυρα μέσα σε αυτή. Είχαμε χαδάκια στα όρθια, φιλάκια σε λαιμό , μάγουλο, πιπίλισμα τις ρόγες της και βαρβάτο πλην ήρεμο χούφτωμα στις βυζάρες της. Βέβαια δεν ήταν μακράς διάρκειας και σχετικά σύντομα με ξάπλωσε στο κρεβάτι. Η πίπα της ήταν πάρα πολύ καλή, της χάιδεψα αρκετά την πεντακάθαρη πίσω τρυπούλα της χωρίς να δεχθώ κάποιου είδους παρατήρηση, και χωρίς όμως να προσπαθήσω να βάλω το δάχτυλο μου παραμέσα. Και εδώ δεν ήταν μεγάλη η διάρκεια αυτής της φάσης απλά ικανοποιητική.
Στη συνέχεια με κάλεσε να της τον χώσω και όταν της ζήτησα να ανέβει από πάνω μου διέκρινα ένα ελαφρύ ίχνος δυσανασχέτησης στο πρόσωπό της, αλλά αδιαμαρτύρητα έκανε αυτό που της είπα. Έβαλε αρκετή κρέμα πριν ανέβει από πάνω μου και η στάση του σώματος της ήταν τέτοια ώστε να μην τον τρώει όλο, αλλά εγώ έχοντας πάρα πολύ καλή στύση με απότομα γυρίσματα φρόντιζα έστω και σταδιακά να της τον χώνω μέχρι αρχίδι.
Μετά από λίγο μου στήθηκε στα 4 και πιάνοντας την από το καπούλιά φρόντισα να την κεντράρω όσο καλύτερα μπορούσα και ξεκίνησα το σφυροκόπημα. Αυτή προφανώς για να με ξεπετάξει άρχισε να με χαϊδεύει τα αρχίδια αλλά έχοντας πάει υποψιασμένος για το τι θα συναντήσω δεν μάσησα και συνέχισα απτόητος τη δουλειά μου. Αφού είδε ότι δεν την καθαρίζω στο λεπτό άρχισε να μου αλλάζει στησίματα ώστε να μην τον έχει όλο μέσα της, και εγώ αντιδρώντας την ξάπλωσα τελείως χωρίς να τον βγάλω καθόλου από μέσα (μια στάση που ομολωγουμένος δεν την δέχονται όλα τα κορίτσια) και καθώς την είχα έτσι στριμωγμένη την σφυροκόπησα ανελέητα, πράγμα που το άντεξε βγάζοντας βέβαια κάποιες άναρθρες κραυγές μεταξύ ζορίσματος και καύλας. Όταν με τα πολλά αποφάσισα να της τα δώσω αυτή έβγαλε από μέσα της ένα λυγμό ικανοποίησης και γύρισε και με κοίταξε με χαμόγελο που ομολογώ ότι ήταν το πρώτο που πήρα από την είσοδο της μέσα στο δωμάτιο.

Όταν σηκώθηκε για να βάλει τα βρακιά της, της έκανα ένα δυνατό κομπλιμέντο για τη συνεύρεση μας και αυτή για να με ευχαριστήσει ήρθε κοντά μου και με έδωσε ένα δυνατό φιλί στο στόμα.

Αυτή ήταν λοιπόν και η εμπειρία μου με την Ανδριάννα που σαφώς έχει πιέσει πολύ τον ευατό της για να βελτιώσει τις υπηρεσίες της αλλά δυστυχώς δεν το κάνει αυθόρμητα ή έστω να το κάνει να φαίνεται αυθόρμητο. Σίγουρα δεν το έχει ακόμη το άθλημα και ούτε είναι στο πετσί της ο ρόλος της Ιερόδουλης, αλλά με προσπάθεια πιστεύω ότι ίσως να βελτιωθεί περαιτέρω. Εγώ τη βοήθησα και έκανα ότι μπορούσα και μέσα στο δωμάτιο και γράφοντας και αυτή την αναλυτικότατη κριτική.
Τη συστήνω για μια φορά και για συλλεκτικούς λόγους, μιας που όπως είπα στην αρχή πρόκειται για εντυπωσιακή κοπέλα.

Από μένα θα υπάρξει δεύτερη φορά ανάλογα με τις επιδόσεις της στο μέλλον.

Ο χώρος αρκετά καθαρός και τα σεντόνια χωρίς εμφανή ίχνη πολυκαιρίσμου.

Η μαντάμ πολύ ευγενική και συμπαθητική πέρα από την έκπτωση που μου έκανε δεν παραλείψε κατά την αποχώρηση μου να ρωτήσει αν έμεινα ικανοποιημένος.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 22, 2011
Όνομα κοπέλας
Αντριάννα
GAMEOVER
Τιμημένος
223
Πόντοι:
4.017
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια