Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 181 10
Ι. Κωλέττη 17
Hot
Sex Studio
174303
Γενική βαθμολογία
5.0
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
ολα καλα με το μαγαζι και την τσατσα αλλα και απο εμφανιση η πιτσιρικα νικολ αλλα......προσωπικα δεν με ικανοποιησε καθολου η ολη συμπεριφορα και σταση της ....με λιγα λογια για να μην κουραζω μπαινει μεσα αφου εδωσα παραβολο των 70 ευρω για γυμνο και 69 που ηθελα να κανω σκεπτομενος τα μεγαλα μουνοχειλα της που μου ειχαν και οντως ειναι τα καλυτερα και τα μεγαλυτερα που εχω δει ζωντανα απο εκει και περα πολυ κρυα η ιδια χωρις κατι το ιδιαιτερο καθαρα επαγγελματιας ψεκαστε σκουπηστε τελειωσατε.
ειναι δυνατον να κανεις 69 και να σου λεει μην βαζεις την γλωσσα σου μεσα??????
ημαρτον δηλαδη να κανεις 69 με τα ποδια καλυτερα και οχι με την γλωσσα ...καλο και αυτο ...βρε τι μαθαινεις οσο μεγαλωνεις...
παιδια καλη η πλακα αλλα για τα 70 που εδωσα δεν τα κλαιω καθολου και αυτο μονο και μονο για τα μουνοχειλα της που εχω τρελα αλλα αν δεν ηταν και αυτα πραγματικα θα τα εκλαιγα τα ευρα διοτι με 80 και 100 κανεις πραγματικα καλο γαμησι και οχι ετσι...
ειναι δυνατον να κανεις 69 και να σου λεει μην βαζεις την γλωσσα σου μεσα??????
ημαρτον δηλαδη να κανεις 69 με τα ποδια καλυτερα και οχι με την γλωσσα ...καλο και αυτο ...βρε τι μαθαινεις οσο μεγαλωνεις...
παιδια καλη η πλακα αλλα για τα 70 που εδωσα δεν τα κλαιω καθολου και αυτο μονο και μονο για τα μουνοχειλα της που εχω τρελα αλλα αν δεν ηταν και αυτα πραγματικα θα τα εκλαιγα τα ευρα διοτι με 80 και 100 κανεις πραγματικα καλο γαμησι και οχι ετσι...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 21, 2011
Όνομα κοπέλας
Νικόλ
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού